Δωρεά Ομίλου ΟΤΕ στον Παγκρήτιο Σύλλογο “Η Ηλιαχτίδα”

2

Ο  Όμιλος ΟΤΕ, στο πλαίσιο του  Προγράμματος Στήριξης Φορέων, που φροντίζουν παιδιά, ενισχύει το έργο  του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία “Η Ηλιαχτίδα”.

Ο  Όμιλος ΟΤΕ τα τελευταία 20 χρόνια υλοποιεί  Πρόγραμμα Στήριξης Φορέων οι οποίοι φροντίζουν παιδιά συμβάλλοντας σημαντικά στην λειτουργία και την υλοποίηση του κοινωνικού τους έργου, κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη και την  κοινωνική προσφορά και συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό  στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Για το 2022, η  Ηλιαχτίδα επιλέχθηκε αρχικά στους τρεις επικρατέστερους φορείς για την Περιφέρεια  Νότιας  Ελλάδας  και κατόπιν  εσωτερικής ψηφοφορίας του Ομίλου συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, λαμβάνοντας οικονομική ενίσχυση συνολικού ύψους 8.000€ .

Η οικονομική ενίσχυση θα βοηθήσει σημαντικά το έργο της Ηλιαχτίδας προσφέροντας μέριμνα και ανακούφιση στα ωφελούμενα παιδιά και στις οικογένειες τους και ενισχύοντας την υψηλής ποιότητας ψυχοκοινωνική στήριξη που παρέχουν οι δύο  υποστηρικτικές  δομές  του Συλλόγου, η  Δομή Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και ο Ξενώνας Φιλοξενίας “η ηλιαχτίδα”.

Εκ μέρους του Παγκρήτιου Συλλόγου Ηλιαχτίδα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τη Διεύθυνση και τους εργαζομένους του Ομίλου ΟΤΕ  για την εκλογή και τη δωρεά αυτή .

Η  αναγνώριση του έργου της Ηλιαχτίδας από ένα Όμιλο που σταθερά όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει ευαίσθητες ομάδες και  τομείς της κοινωνίας, μέσω των προγραμμάτων και των πρωτοβουλιών του, κάνει την επιλογή αυτή ιδιαίτερα σημαντική και μας βοηθά ηθικά και υλικά να συνεχίζουμε και να βελτιώνουμε διαρκώς  τις υπηρεσίες και τις παροχές μας.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook