13ο Συμπόσιο Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος, Καρδιάς και Αγγείων, στο ξενοδοχείο ‘Candia Maris’, στις 21-22 Μαΐου 2022.

9

Η Καρδιοχειρουργική Κλινική της Ιατρικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Κρήτης ανακοινώνει τη διοργάνωση του 13ου Συμποσίου Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος, Καρδιάς και Αγγείων, στο ξενοδοχείο ‘Candia Maris’, στις 21-22 Μαΐου 2022.

Ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου Αν. Καθηγητής Καρδιο-θωρακοχειρουργικής κ. Γεώργιος Λαζόπουλος χαρακτηριστικά αναφέρει, ότι πρόκειται για το δεύτερο αντίστοιχο συνέδριο πανελληνίου βεληνεκούς, το οποίο φιλοξενείται στην Κρήτη και στο οποίο αναμένονται διακεκριμένοι ομιλητές και σχολιαστές.

 Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο παρόν και στο μέλλον της Καρδιο-θωρακοχειρουργικής, στις τελευταίες εξελίξεις και στη νέα τεχνολογία.

Το 13ο Συμπόσιο Ομάδων Εργασίας συνδιοργανώνεται με την αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία για άλλη μία φορά αποδεικνύει και έμπρακτα, τη στήριξή της στις επιστήμες και την έρευνα.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook