Αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ.Ευάγγελο Καρκανάκη, τον Αντιπρόεδρο κ.Γιαννουλάκη Κώστα, την Γεν.Γραμματέα κ.Τσικανδυλάκη Μαρία, τον Ταμία κ.Χατζηνικολάου Γιάννη και την Τομεάρχη Ποιότητας Ζωής κ.Κτιστάκη Ελένη, επισκέφθηκε σήμερα το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο και είχαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο.
Ο Πρόεδρος και τα παρευρισκόμενα μέλη της ΔΕΕΠ διαβίβασαν στο Σεβασμιώτατο, τα θερμά Συγχαρητήρια και την ευαρέσκεια όλων των μελών της Οργάνωσης για την πανάξια εκλογή Του στον ευκλεή και ιστορικό πρώτο Θρόνο της αποστολικής Εκκλησίας Κρήτης.
Ακολούθησε εγκάρδια συζήτηση για διάφορα θέματα της επικαιρότητας αλλά και για θέματα που άπτονται των δράσεων-κοινωνικού ιδιαίτερα χαρακτήρα-της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Ηρακλείου.









