Total white outfits μες τον χειμώνα!By Nektarios Vazakopoulos!

2

Σίγουρα οι περισσότερες θεωρείται ότι το λευκό χρώμα είναι απαγορευτικό για τον χειμώνα. Αντιθέτως είναι πολύ must, και ειδικότερα φέτος το είδαμε να φιγουράρει σε όλα τα fashion shows διάσημων οίκων μόδας.

Από παλτό, bombers μπουφάν, καπαρντίνες, ζιπ κιλότ, φόρμες, φορέματα, κοστούμια, όλα αυτά τα items σε λευκό χρώμα δίνουν στην μονοτονία και την μουντάδα του χειμώνα, φως και είναι πολυ cool για να το επιλέξετε στα looks σας.

Έχετε υπόψη σας ότι εκτός του total λευκού ντυσίματος που λατρεύουμε, είναι σικάτο και πολυ in fashion, το λευκό χρώμα ταιριάζει υπέροχα με μεταλλικά χρώματα, με γήινες αποχρώσεις, με nude, αλλά και με έντονα χρώματα κάνοντας ένα υπέροχο contrast που σίγουρα θα κάνει υπέροχα τα σύνολα σας.

Φορέστε λευκό φόρεμα με ένα μάλλινο λευκό παλτό, παντελόνι υφασμάτινο με ζιβάγκο ίδιου χρώματος κι ένα γούνινο μπουφάν, επίσης μίνι φόρεμα με bombers jackets και ασημί sneakers η μποτίνια, και για βραδινό look μπορείτε να επιλέξετε ένα midi φόρεμα λευκής δαντέλας,με κοντό λευκό παλτό.

Για τα καθημερινά σας outfits φορέστε λευκό κουστούμι με loafers είναι ιδανικό look για το γραφείο για την δουλειά σας, αλλά και για βραδινό έξοδος επίσης κατάλληλο. Έχουμε αναφέρει ότι τα δερμάτινα είναι πολύ δυνατή τάση για φέτος, επομένως μια μίνι φούστα λευκή με κοντό μπουφανάκι και μποτίνια η sneakers, κι ένα T-shirt εσωτερικά, είναι ωραία επιλογή όπως και σε δερμάτινο παντελονι η ζιπ κιλότ με ένα μάλλινο πουλοβεράκι από πανω , αλλά και δερμάτινο φόρεμα για το βράδυ είναι πολύ stylish.

Τα φαρδιά άνετα, και cozy oversized λευκά φορέματα ζιβάγκο η με ξεχυλοτους γιακαδες με ψηλές nude μπότες και κάποιο παλτό η μακρυ μπουφάν με ζώνη στη μέση είναι από τα total white σύνολα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Μη φοβηθείτε λοιπόν να λανσάρετε στα looks το λευκό σαν χρώμα είναι super επιλογή και στυλιστικά εάν το επιτύχετε με αυτά που είπαμε, θα έχετε αναμφίβολα υπέροχα fashion, sexy και stylish εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook