Αυτή την καρέκλα ποιος θα την πάρει!

Πάμε ολοταχώς για τις εσωκομματικές εκλογές της νέας δημοκρατίας στις 24   Οκτωβρίου

Έτσι και στο Ηράκλειο οι μηχανές έχουν ανάψει και οι υποψήφιοι αφού ανακοινώθηκαν ετοιμάζονται να ριχθούν στην μάχη καλώντας τους ένθερμους υποστηριχτές και μέλη της νέας δημοκρατίας να τους ψηφίσουν.

Αυτό όμως που διεγείρει το ενδιαφέρον όλων είναι η διεκδίκηση της θέσης του Πρόεδρου της NΟΔΕ Ηρακλείου (ΔΕΕΠ σήμερα ) αφού οι διεκδικητές και μοναδικοί υποψήφιοι είναι δυο.

 

Μιλάμε για τον κο Καρκανάκη Βαγγελη ,απερχόμενο Προεδρο της ΝΟΔΕ  και γνωστό επιχειρηματία της πόλης μας αλλά και για ένα νέο πρόσωπο γνωστό όμως στον περίγυρο λόγω των άλλων ιδιοτήτων του και μέλος βέβαια του απερχόμενου συμβουλίου όντας Τομεάρχης Τουρισμού τον κα Στράτο Μαγκουσάκη.

 

Ο κο Βαγγέλης  Καρκανάκης θέλει να ανανεώσει την θητεία του και να συνεχίσει την επιτυχημένη κατά πολλούς  πορεία του στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Από την  άλλη ο κο Στράτος Μαγκουσάκης  θέλει να φέρει την αλλαγή και την ανανέωση όπως ο ίδιος είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

 

Δεν μένει άλλο από το να περιμένουμε τι αποτέλεσμα θα βγάλει η κάλπη  την Κυριακή 24 Οκτωβρίου για τους δυο υποψήφιους Προέδρους αλλά και για τα μέλη και τους συνέδρους γενικότερα!

Να επισημάνουμε δε ότι η συμμετοχή θα είναι μεγάλη έτσι όπως μαρτυρούν τα νούμερα των εγγραφών μέχρι τώρα!