Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Επος το νέο σποτ -«Προσωπικό που μιλάει 17 γλώσσες και 46 διαλέκτους!»

1

Με ένα χιουμοριστικό σποτ ανακοινώθηκε ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης ο οποίος θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα, στις 3 Οκτωβρίου.

Οπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του Ημιμαραθωνίου, ο Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ διοργανώνει για 6η χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης και τους παράλληλους αγώνες 5χλμ 10χλμ και 1000μ για παιδιά.

Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί ένα ξεκαρδιστικό σποτ για τον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης καθώς, το 2019 «οι μικροί Αλέξης και Κυριάκος» ήταν οι πρωταγωνιστές του βίντεο ενώ το 2018 πρωταγωνιστούσαν ένας Γερμανός τουρίστας, θαυμαστής της κρητικής φύσης, ο Ψαραντώνης, η σούπερ γιαγιά από προηγούμενο σποτ.

Στο φετινό σποτ λοιπόν, έχουμε ως πρωταγωνιστές έναν Κρητικό, έναν Ηπειρώτη και έναν Κινέζο που προσπαθούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Μάλιστα, ο Κρητικός καταλήγει να λέει, «έπιασε τόπο το elementary».

«Σε αυτόν τον αγώνα: You pass Good»
Επίσης, σύμφωνα με την ανάρτηση στο Facebook, το νέο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης «μας δείχνει ότι είναι το γραφείο πληροφοριών, πλήρως εξοπλισμένο και με προσωπικό που μιλάει 17 γλώσσες και 46 διαλέκτους! Αν μας καλέσεις, we tell you all και αν δεν μας ακούς καλά, απλά get the zero! Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτόν τον αγώνα: You pass Good».

Το μήνυμα εξάλλου για τον 6ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης που επιστρέφει στις 3 Οκτωβρίου 2021 μετά από ένα μικρό διάλειμμα είναι «να γεμίσει χαμόγελα το κέντρο της Κρήτης! Ανθρωποι από όλη την Ελλάδα και από κάθε γωνιά του πλανήτη θα σμίξουν ξανά με ασφάλεια στην καρδιά της Κρήτης για να τρέξουν, να περπατήσουν και να διασκεδάσουν».

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook