Έρχεται το carandmotor.gr, το νέο site αυτοκινήτου

Ένα νέο site αυτοκινήτου, απολύτως εναρμονισμένο με τα υψηλά τεχνολογικά δεδομένα της εποχής, έρχεται στον Όμιλο iefimerida.

To carandmotor.gr, με premium εμφάνιση και πλήρες περιεχόμενο, έχει ως στόχο να δώσει μια νέα διάσταση στην ενημέρωση γύρω από το μαγικό χώρο της αυτοκίνησης και των νέων τεχνολογιών.

Δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν το αυτοκίνητο, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των automotive media. Ο σχεδιασμός του carandmotor.gr είναι μοναδικός ανάμεσα στα site αυτοκινήτου, προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον επισκέπτη το περιεχόμενό του.
carandmotor

Το νέο site αυτοκινήτου του Ομίλου iefimerida έχει «χτιστεί» ώστε να πληροί τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις της σύγχρονης online τεχνολογίας. Γρήγορο, εύχρηστο και Google Friendly, εξασφαλίζει μια ανώτερη εμπειρία ανάγνωσης και θέασης.

Ο αμιγώς digital Όμιλος στον οποίο εντάσσεται το carandmotor.gr, διαθέτει ήδη ένα από τα ισχυρότερα ειδησεογραφικά site της χώρας, το iefimerida.gr, ένα από τα κορυφαία γυναίκεια site, το bovary.gr, καθώς και το οικονομικό site economistas.gr. Στα άμεσα σχέδιά του περιλαμβάνεται η ανάπτυξη νέων ψηφιακών μέσων, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων.
carandmotor

Το επίσημο λανσάρισμα του carandmotor.gr αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.