“Η Madamsousou έχει ανοίξει πλέον τα φτερά της και με το ραβδάκι της σκορπάει  την χρυσόσκονη της παντού!”-Αρετή Γεωργαλή ή αλλιώς madamsousou!

21

Kαλοσωρίζουμε την κα Αρετή Γεωργαλή στο Εntospolis.gr και την ευχαριστούμε για την διάθεσή της να απαντήσει σε ερωτήματα μας.

Η Αρετή Γεωργαλή ή αλλιώς madamsousou είναι μια νέα γυναίκα που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης .

Είναι  Founder Madamsousou.gr στην εταιρεία Madamsousou

Η εταιρεία Madamsousou.gr  έχει πλέον ένα δυνατό brand name αφού έχει καταφέρει να γίνει αγαπητή στους περισσότερους στο νησί της Κρήτης και όχι μόνο!

Η συνταγή της επιτυχία σε όλους όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν με τον στολισμό τους και τα δωράκια τους σε πάρτι παιδικά, βαφτίσεις , γάμους!

 

Ποιο εiναι το μυστικό της επιτυχίας σας ?Από που αντλείται το πρωτότυπο της δουλειάς σας;

Το μυστικό της επιτυχίας είναι να αγαπάς τη δουλεία σου και να τη κάνεις με όρεξη άμα το κάνεις σαν αγγαρεία τότε υπάρχει ημερομηνία λήξης.

Tώρα για την έμπνευση..

Δεν είναι μόνο μία! Έμπνευση μπορείς να αντλήσεις από διάφορα στοιχεία. Επομένως, αν έπρεπε να τα κατηγοριοποιήσω, θα έλεγα ότι ένα από αυτά είναι οι 4 εποχές, καθώς κάθε μία από αυτές έχει τα δικά της χρώματα και τη δική της ομορφιά.

Ένα άλλο στοιχείο, από όπου αντλώ ιδέες, είναι η φύση μέσα από τις δικές της μοναδικές και ξεχωριστές εικόνες. Σημαντική πηγή έμπνευσης είναι τα παραμύθια, που μέσα από τη μαγεία τους δημιουργούνται διάφορες φιγούρες. Όλα αυτά αποτελούν μερικούς από τους παράγοντες, που μου δίνουν ερεθίσματα και δημιουργώ!

Όταν, όμως, μου ζητούν να δημιουργήσω κάτι, τότε η μορφή που θα πάρει καθορίζεται από την προσωπικότητα και τις επιθυμίες του καθένα και ουσιαστικά το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι σαν μία δίκη του προσωπική δημιουργία.

Όλα είναι έμπνευση λοιπόν για εμένα !!

H περίοδος του convid-19 φαντάζομαι επηρέασε την δουλειά σας. πώς βλέπετε τώρα το άνοιγμα της αγοράς

 Σίγουρα έχουν  αλλάξει πολλά πράγματα στον κόσμο μας που μας αφορούν όλους.

Θα πρέπει να υπολογίζουμε όλοι καλύτερα τις δυνάμεις και τις δυνατότητές μας, να οργανώνουμε καλύτερα τις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε τον γάμο τις υπηρεσίες μας  και να ενημερώνουμε διεξοδικά τους πελάτες και τα ζευγάρια μας για το τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, να έχουμε πάντα plan B.

Η δύσκολη αυτή περίοδος που έχουμε περάσει εγώ θα έλεγα ότι μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε λίγο την εικόνα μας σαν εταιρίες, είχαμε τον χρόνο να διορθώσουμε και να κάνουμε πιο ανταγωνιστικές τις υπηρεσίες μας , με μια λέξη πιστεύω ότι γίναμε καλύτεροι

 Τα συμβόλαια θα γίνουν πιο λεπτομερή και θα πρέπει να είναι όλοι ενήμεροι και συνεπείς σε αυτά.

Τώρα, όσον αφορά τους «μικρούς γάμους» είναι μια τάση που υπάρχει γενικά τα τελευταία χρόνια και αφορά τα ζευγάρια που έχουν ένα συγκεκριμένο budget και ξέρουν ότι με αυτό μπορούν να κάνουν κάτι για συγκεκριμένα άτομα, π.χ. έναν γάμο εκτός Αθηνών, στον τόπο καταγωγής τους και στα νησιά! 

Γενιά όμως είμαι αισιόδοξη γνωρίζω  ότι σε επίπεδο οικονομικών θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά βλέπω τους συνεργάτες μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό να είναι διαλλακτικοί καθώς έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται και το αντιμετωπίζουν όπως και εμείς με ψυχραιμία και δείχνοντας κατανόηση

Άλλωστε, μετά από κάθε καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο, και μετά ο ήλιος !!!

Ελπίζω ότι θα έχουμε μέλλον, όπως έχουμε παρόν και παρελθόν. Θα επιστρέψουμε όλοι με καλύτερες ιδέες και δημιουργικές σκέψεις. 

-Η Κρήτη και ο πολιτισμός της ,η κουλτούρα της αποτελούν έμπνευση για την δουλειά σας;

Το νησί μας είναι μια έμπνευση για κάθε δημιουργό, σαφώς και έχω εμπνευστεί ειδικά από την ιστορία της , τα χρώματα και τις μυρωδιές της και τους ανθρώπους της ,αλλά θα έλεγα ότι είμαι λάτρης της Ελλάδας και της ιστορία της γενικότερα.

Δημιούργησα μια σειρά με κούκλες όπως τον Κρητικό, τον Τσολιά,το  τσαρούχι, το μάτι, την κουδούνα, το γαϊδουράκι.

Λατρεύω την Ελλάδα και νιώθω υπερήφανη που έχω γεννηθεί Ελληνίδα!

Όταν θέλω να εμπνευστώ είναι φορές που ανατρέχω σε μουσεία  και  σε ιστορικά αφιερώματα

Όμως κάθε δημιουργία μου είτε σε γούρι, είτε σε πασχαλινή λαμπάδα έχει πάντα μια συλλογή γεμάτη γεμάτη από Ελλάδα και Κρήτη.

Πρόσφατα στηρίξατε μέσω της δουλειάς σας τα παιδικά χωριά sos. Παραδώσατε πασχαλινά δωράκια με την στήριξη της Super Creta Gas στους μικρούς  φίλους, στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.

Τι εμπειρία αποκομίσατε από αυτό;

 Η κοινωνική υπευθυνότητα βρίσκεται ψηλά στο αξιακό μου σύστημα ως δημιουργού.

Είναι χαρά και τιμή να συνεργάζομαι με εταιρίες με έντονη την εταιρική κοινωνική ευθύνη, δημιουργώντας μοναδικά σχεδιαστικά για αυτές και τους σκοπούς τους.

Η οικογένεια Σταύρου Κουμουλά και Τζίνας Τσαντρίζου είναι καταρχήν φίλοι και με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση τους να σχεδιάσω τα δώρα που θα προσέφεραν στους μικρούς τους φίλους.

Δεν είναι μόνο οι εταιρικές συνεργασίες αλλά η γενικότερη στάση ζωής μου, οι συνεργασίεςες και η προσφορά όπως αυτή στην παιδοογκολογικη κλινική του ΠΑΓΝΗ με πρωτοβουλία της κ. Μηλάκη, η μεγάλη συνεργασία με το make a wish Greece και οι συνεργασίεςι με γνωστές γυναίκες επιχειρηματίες της πόλης μας.

Εύχομαι η κοινωνικά υπεύθυνα στάση να μας χαρακτηρίζει όλους περισσότερο.

Τι σχέδια νέα έχετε για το madamsousou;

 Τα  σχέδια είναι πολλά και δε σταματούν ποτέ.  

Μελλοντικά, και μάλιστα πολύ σύντομα, έρχεται και το επόμενο βήμα.  Δεν μπορώ, όμως, να πω περισσότερα, θα το κρατήσω για έκπληξη.

Το μόνο που θα σου πω είναι , η Madamsousou έχει ανοίξει πλέον τα φτερά της και με το ραβδάκι της σκορπάει  την χρυσόσκονη της παντού, καθως με τις δημιουργίες της συλλογής Little Sousou ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο !!!!

https://madamsousou.gr/

 

Eυχαριστούμε πολύ!

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook