Κατά λάθος κρατούμενη!

Χθες επικοινώνησε μαζί μας μια νέα γυναίκα,μητέρα και ιδιοκτήτρια σχολης χορού και αυτό για να μας εξιστορήσει την περιπέτεια που την έφερε ακόμα και στα κρατητήρια.

Πρέπει βέβαιανα πούμε ότι η γυναίκα αυτή είναι μονογονεική οικογένεια πράγμα που σημαίνει ότι της δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα απέναντι στο ανήλικο παιδί της.

Μας εξιστόρησε λοιπόν ότι μετά από καταγγελία ανώνυμη η αστυνομία την συνέλαβε καθώς βρισκόταν στην σχολή της (110 τμ είναι η σχολή χορού που διατηρεί) μαζί με δυο άλλες γυναίκες.Η αστυνομία την συνέλαβε με την κατηγορία της παράνομης συνεύρεσης με άλλα άτομα σε σχολή που απαγορεύεται με βάση τα μέτρα προστασίας για τον convid να είναι ανοιχτή.

Η ίδια υποστηρίζει ότι απλά βρισκόταν με δυο φίλες της οι οποίες μάλιστα είχαν προσφάτως εμβολιαστεί και συνομιλούσε σε μια καθαρά φιλική επίσκεψη στη σχολή της από την πλευρά τους.

Η αστυνομία Ηρακλείου όμως την οδήγησε στο κρατητήριο και παρόλο την αναφορά της ίδιας ότι το παιδί της θα μείνει χωρίς την προστασία της.

Μας ανέφερε ακόμα τις κακές συνθήκες που συνάντησε εκεί αλλά προπαντός επεσήμανε την αυστηρότητα της αστυνομίας σε μια καταγγελία που ήταν αβάσιμη και ανώνυμη.

Εμείς ευχόμαστε να διαλευκανθεί το θέμα και να αποδοθούν οι ευθύνες αν όντως υπάρχουν!