Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Η ιστορία του λύκου και της πεταλούδας συνεχίζει να μας εμπνέει κι έτσι πρόσφατα ηχογραφήθηκε, σε συνεργασία με μια ομάδα εξαίρετων μουσικών, το ομότιτλο τραγούδι της ξεχωριστής αυτής φιλίας!

Ακούστε το για πρώτη φορά στις 19:30 την Παρασκευή 23/4/21, Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, στη ζωντανή εκδήλωση που θα μεταδοθεί στο Facebook. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αφήγηση της ιστορίας από τη συγγραφέα Χριστίνα Αποστολίδη, διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά, κλήρωση αντιτύπων του βιβλίου και την πρεμιέρα του τραγουδιού στο youtube.

 

Link εκδήλωσης : https://www.facebook.com/events/329971051886246

Λίγα λόγια για την Χριστίνα Αποστολίδη

 Η Χριστίνα Αποστολίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Επικοινωνία & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κι εργάζεται στον χώρο του marketing. Tα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά της στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πάντα αγαπούσε τις λέξεις, άρχισε όμως να φτιάχνει ιστορίες για να τις διηγείται στην κόρη της Σοφία. Από τις Εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν δύο παραμύθια της σε εικονογράφηση Σεραφείμ Στρουμπή: «Ο λύκος και η πεταλούδα» (Ιανουάριος 2019) και «Το άτακτο καπέλο» (Σεπτέμβριος 2020).