Γαύδος: Οι φίλοι της Κορίνας την αποχαιρέτησαν -Ένα στεφάνι σε σχήμα καρδιάς και το τετράδιο

«Αντίο» με το δικό τους τρόπο είπαν οι φίλοι της Κορίνας, της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Γαύδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το zarpanews, οι φίλοι της Κορίνας διοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής μία συνάντηση. Περίπου 30 άνθρωποι βρέθηκαν στο άτυπο, λιτό μνημόσυνο για τη φίλη τους που έφυγε από τη ζωή, πριν από μια εβδομάδα.

Στο σημείο από το οποίο έπεσε το αυτοκίνητο στον γκρεμό, άφησαν ένα στεφάνι σε σχήμα καρδιάς και ένα τετράδιο με αφιερώσεις.

Οι δικοί της θέλουν να μάθουν την αλήθεια
«Να πει όλη την αλήθεια ο 40χρονος. Δεν πιστεύω αυτά που ισχυρίζεται ο φίλος της κόρης μου. Δεν δέχομαι το σενάριό του. Κάτι άλλο έγινε. Υπάρχουν στοιχεία, αμφιβολίες, και θα αποκαλυφθούν όσα πραγματικά έγιναν», υποστηρίζει στη Realnews η μητέρα της Κορίνας για τον θάνατο της κόρης της. Όπως τονίζει, η μαρτυρία του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που βρέθηκε στον γκρεμό δεν ευσταθεί, καθώς δεν «δένει» με τα στοιχεία που αποκαλύπτονται από τις έρευνες.

Από την πλευρά του, σύμφωνα με τον 40χρονο Πέτρο Γασπαράκη, «όλα συνέβησαν όταν λύθηκε το χειρόφρενο και το αμάξι έφυγε στον γκρεμό. Θυμάμαι πολύ καλά ότι το χειρόφρενο το είχα τραβήξει. Έβαλα το αυτοκίνητο μπροστά για να ζεσταθεί και να ανάψω το καλοριφέρ, πέρασαν δύο λεπτά και μετά το αμάξι πήγε κάτω στον γκρεμό». Ωστόσο, η εξέταση του μοιραίου αυτοκινήτου έδειξε ότι στο κιβώτιο ταχυτήτων είχε μπει η δεύτερη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτήματα.

Πηγή: iefimerida.gr