Η οικογένεια της Κορίνας όρισε τεχνικούς συμβούλους για το τροχαίο στη Γαύδο – «Εγκληματική η βραδύτητα των σωστικών μέσων διάσωσης»

Η οικογένεια της Κορίνας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Γαύδο, αναζητά απαντήσεις με τα ερωτήματα να είναι πολλά σχετικά με τις συνθήκες που συνέβη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε ότι οι συγγενείς της ζήτησαν τη συμβολή τεχνικών συμβούλων, οι οποίοι ήδη ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο κατέληξε στον γκρεμό.

«Δεν εξηγείται η εγκληματική βραδύτητα των σωστικών μέσων διάσωσης»
«Ήδη έχω διορίσει τεχνικούς συμβούλους, οι έρευνες που διεξάγονται από έμπειρους αξιωματικούς της τροχαίας Χανίων, είναι θέμα χρόνου να διαλευκάνουν χρόνους, πρόσωπα και συνθήκες. Οι έρευνες θα στραφούν, αφενός στις συνθήκες που έλαβαν χώρα σε ό,τι αφορά το τροχαίο, μέχρι που φθάνουν και που αρχίζουν στη συνέχεια οι ευθύνες των σωστικών συνεργείων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Δεν εξηγείται η εγκληματική- θα μπορούσα να πω- βραδύτητα των σωστικών μέσων διάσωσης με δεδομένο ότι υπάρχει πολύ καλός καιρός, καλοκαιρία, δεν υπάρχουν αυτές οι ειδικές συνθήκες που αποτρέπουν πολλές φορές τα εναέρια ή τα επίγεια ή και τα πλωτά μέσα διάσωσης. Υπάρχει χρονικό διάστημα πέντε ωρών. Ο χρόνος είναι ανεξήγητος», προσέθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr