Η Τσικουδιά Κρήτης στο “The Business of Food” της Wise Greece στην Δράμα

Το ByRaki flavor ταξιδεύει από την Κρήτη στην Δράμα για ένα ξεχωριστό διαδραστικό σεμινάριο.

Το ByRaki flavor βρίσκεται στο πλευρό της Wise Greece και σε αυτή την δράση της. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες της έως επιχειρηματικής μας δραστηριότητας.

Το ByRaki flavor … από την Ιδέα, στην Καινοτομία και τις Εξαγωγές.

Παρακάτω θα δείτε το δελτίο τύπου για την δράση που θα πραγματοποιηθεί στην Δράμα. Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά σεμινάρια και σε άλλες περιοχές.

Ένα δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο για την παραγωγή τροφίμων,
που απευθύνεται στην περιοχή της Δράμας!

Αγαπάς τη μαγειρική και το να δοκιμάζεις νέες γεύσεις; Είσαι άνεργος-άνεργη; Ζεις ή εργάζεσαι στο νομό της Δράμας; Σκέπτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον τομέα των τροφίμων; Ονειρεύεσαι να ιδρύσεις τη δική σου επιχείρηση;

Τότε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για εσένα!

Η μη κερδοσκοπική Wise Greece, που από το 2013 βοηθά τους μικρούς παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, σχεδίασε ένα σεμινάριο με δωρεάν συμμετοχή για όσους και όσες ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την παραγωγή τροφίμων.

Ανακάλυψε τα πρώτα βήματα της επιχειρηματικότητας και δες τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της παραγωγής τροφίμων. Μάθε πώς μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου σειρά προϊόντων. Εμπνεύσου από ιστορίες επιτυχημένων επαγγελματιών και γνώρισε παραγωγούς τροφίμων από όλη την Ελλάδα, που εξάγουν ήδη τα προϊόντα τους! Έμπειροι ομιλητές και εκπαιδευτές, θα σε καθοδηγήσουν στον μαγικό κόσμο της επιχειρηματικότητας και της διατροφής με τρόπο εύκολο, ευχάριστο και διαδραστικό!

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του διαδικτυακού σεμιναρίου:

Σάββατο 17 Απριλίου 14:30 – 19:30

Εκπαιδευτές:

Μελίνα Ταπραντζή (Wise Greece), Ελπίδα Κόκκοτα (MExoxo) Σπύρος Τσουκαλάς (MExoxo), Heidi Λαζάνη (Bespoke Communications)

Την ιστορία τους προς την επιτυχία μοιράζονται μαζί μας η διάσημη Chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και o παραγωγός Γιώργος Νικηφόρος από την επιτυχημένη εταιρεία Βyraki Flavor.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ένα εκπαιδευτικό kit με τα “εργαλεία” που θα χρειαστούν για το σεμινάριο!

Εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3dbBOq2

Για περισσότερες πληροφορίες: www.wisegreece.com / info@wisegreece.com /

213 0276559

Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. για την πολύτιμη υποστήριξή τους.