Live η ενημέρωση της Αριστοτελίας Πελώνη

43

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη.

Δείτε την τοποθέτηση της κ. Πελώνη

Τα βασικά σημεία της ενημέρωσης
Ο κ. Μητσοτάκης και ο ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας θα πάνε αύριο στη Λιβύη. Σηματοδοτείται η επανεκκίνηση των σχέσεων. Στηρίζουμε την νέα κυβέρνηση και την προσπάθειά της για εκλογές τον Δεκέμβριο. Η επαναλειτουργία της ελληνικής πρεσβείας σηματοδοτεί τη νέα σελίδα στις σχέσεις των δύο χωρών. Είναι σημαντικό για τη Λιβύη να απαλλαγεί από βαρίδια όπως κείμενα που παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο.
Απόφαση της κυβέρνησης να στηρίξει τις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές και τον Απρίλιο. Έγιναν το πρωί και οι σχετικές ανακοινώσεις.
Δίνουμε τις τελευταίες μάχες σε έναν πόλεμο που η επιστήμη ήδη έχει κερδίσει. Ο εμβολιασμός μπορεί να τερματίσει τη δοκιμασία. Ισραήλ και Μ. Βρετανία ήδη βλέπουν τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα. Και στην Ελλάδα βλέπουμε πολύ σημαντική μείωση στις ηλικιακές ομάδες που έχουν εμβολιαστεί.
Πενήντα χιλιάδες εμβολίασμοί ο μέσος όρος ημερησίως από σήμερα.
Στη φαρέτρα έχουμε πλέον και τα σελφ τεστ. Στόχος μέχρι το τέλος της εβδομάδας στα φαρμακεία να υπάρχει επάρκεια για να προμηθευτούν κατά προτεραιότητα οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί. Συμπληρωματικό μέσο, δεν υποκαθιστούν τους ελέγχους.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook