Βασίλης Κεγκέρογλου: «Ράπισμα για την Κυβέρνηση τα αποτελέσματα στις αθλητικές ομοσπονδίες»

Ǡʯ魯⯵륵� Ϭܤᠴ粠ħ쯪񡴩Ʝ ӵ찡񜴡 (Ёӏʭć́ѩ 䩯񣡭� 媤ޫ�堨ݬᠺ ӷݤ鯠᭜𴵮粠ꡩ 𡱡㹣骞򠡭ᳵ㪱� – Ѽ믲 �ᣱﴩ꯽ �ᮠӴ筠ݭᱮ破粠媤ޫ�衠쩫޳婠砥𩪥�򠴧򠄧쯪񡴩Ʝ ӵ찡񜴡 ꮠ־�孭笡�󴧠󵭝� 衠䯨埠�� 󵬬崝�岠媰񯳾𯵲 ﱣ᭾󥹭 ᣱ﴾�᩠㥹�骾�ᨾ򠪡頯񣡭󥹭 쥴ᰯߧ󧲬 嬰ﱟᲠꡩ 审㹣�㱯��񯺼�� --֙ԏ בǓԏӠ̐ύǓ//EUROKINISSI

«Τα αποτελέσματα στη μεγάλη πλειοψηφία και των αθλητικών ομοσπονδιών είναι ράπισμα για την Κυβέρνηση και το επιτελικό της κράτος», δήλωσε, ο βουλευτής του ΚΙΝΑ, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Πολιτισμού και ΑΘλητισμού.

Και πρόσθεσε ο κ. Κεγκέρογλου: «Κάνουν λάθος όσοι θεωρούν ότι είναι προσωπική αποτυχία του κ. Αυγενάκη. Είναι αποτυχία της Κυβέρνησης. Το Πρωθυπουργικό γραφείο αντί να ασχολείται με την πανδημία, έπαιρνε τηλέφωνα για τις εκλογές της ομοσπονδίας, της ιστιοπλοΐας, του τένις, του ΣΕΓΑΣ. Και εσείς προσωπικά παίρνατε τηλέφωνα κε Υφυπουργέ. Ξέρετε και ξέρουν πολύ καλά και ποιος πήρε και τι υποσχεθήκατε.

Φέρατε 20 τροπολογίες, πολλές από τις οποίες φωτογραφικές και παρεμβατικές και χάσατε 20+1 ομοσπονδίες, εκτός από 2-3. Σας γύρισαν την πλάτη και στο σημείο αυτό θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους εκλέχτηκαν στις πρόσφατες εκλογές και να τους ευχηθώ καλή δύναμη αλλά και αυτούς που συμμετείχαν με κίνητρο την αγάπη τους για τον αθλητισμό, αλλά δεν εκλέχθηκαν, ανεξάρτητα αν ατύχησαν με την ένταξη τους στο σχέδιο σκοπιμοτήτων του Μαξίμου.

Το αθλητικό κίνημα αποδεικνύει σε όλες τις εκλογές ότι είναι ακηδεμόνευτο και αποκρούει τόσο τις κυβερνητικές και κομματικές παρεμβάσεις όσο και τα επιχειρηματικά συμφέροντα», είπε ο κ. Κεγκέρογλου.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr