Πώς θα μετατρέψετε μία απλή πετσέτα σε ένα εντυπωσιακό λαγουδάκι για το πασχαλινό τραπέζι

Το απλό κόλπο της για να μετατρέψετε μία πετσέτα σε πασχαλινό λαγουδάκι για το τραπέζι του Πάσχα μοιράστηκε μια μητέρα στο TikTok και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πετσέτα και ένας συνδετήρας.

Η Σαντέλ Μίλα από την Μελβούρνη, είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει γίνει διάσημη στο TikTok για τις απλές συμβουλές και τα κόλπα που μοιράζεται και που αντιγράφουν χιλιάδες άτομα. Στο τελευταίο της βίντεο, η Σαντέλ αποκάλυψε πώς μπορείτε να πάρετε μια απλή λευκή πετσέτα και να την μετατρέψετε σε λαγουδάκι με αυτιά για τους καλεσμένους σας. «Προσθέστε λίγη ευθυμία με αυτή την εύκολη μετατροπή της πετσέτας σας σε λαγουδάκι» έγραψε η Σαντέλ.

@mama_mila_

Add a little cheer this year 🐰 #easter #happyeaster #howtofold #foldinghacks

♬ Sugar, Sugar – The Archies

Και πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Πάρτε μια μεγάλη λευκή πετσέτα και διπλώστε την σε οριζόντια τέταρτα. «Φέρτε τις πλευρές προς τα κάτω και ανασηκώστε τις κάτω γωνίες, ώστε να σχηματιστεί ένα διαμάντι» λέει η Σαντέλ στο βίντεο. Στη συνέχεια, φέρτε τις πλευρές προς τα μέσα, γυρίστε ανάποδα την πετσέτα και κατεβάστε την κορυφή προς τα κάτω. «Γυρίστε την ξανά και στερεώστε τις πλευρές με έναν συνδετήρα» κλείνει η Σαντέλ.

Πολλοί σκοπεύουν να δοκιμάσουν το κόλπο
Φυσικά, χιλιάδες άνθρωποι που είδαν το βίντεο στο TikTok είπαν πως θα δοκιμάσουν το κόλπο τους για το πασχαλινό τραπέζι. «Τόσο χαριτωμένο, τα κατάφερες και πάλι» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Αξιολάτρευτο. Η τέλεια ιδέα για οικογενειακές συγκεντρώσεις».

Πηγή: iefimerida.gr