Η Σάρον Στόουν σοκάρει: Ο παππούς μου κακοποίησε σεξουαλικά εμένα και την αδερφή μου όταν ήμασταν παιδιά

LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Sharon Stone attends IMDb LIVE Presented By M&M'S At The Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party on February 09, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Polk/Getty Images for IMDb)

Θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού της όταν ήταν παιδιά αποκάλυψε πως έπεσαν η Σάρον Στόουν και η αδερφή της, προσθέτοντας πως η γιαγιά τους ήταν αυτή που τους κλείδωσε μαζί με την αδελφή της και τον παππού της σε ένα δωμάτιο.

Η 63χρονη ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη στη νέα της βιογραφία «The Beauty of Living Twice». Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, έβαλαν εκείνη και την αδελφή της, Κέλι, σε ένα δωμάτιο με τον παππού τους, Κλάρενς Λόουσον, όταν ήταν παιδιά, και η γιαγιά τους κλείδωσε την πόρτα. Εκεί, ο παππούς τους τις κακοποίησε.

Όταν η Σάρον Στόουν ήταν 14 ετών και ο παππούς της πέθανε, λέει ότι έσπρωξε το φέρετρο για να βεβαιωθεί πως ήταν νεκρός. «Τον έσπρωξα και η περίεργη ικανοποίηση πως επιτέλους είχε πεθάνει, με σόκαρε. Κοίταξα την Κέλι και κατάλαβε: Ήταν 11 χρονών και όλο αυτό είχε τελειώσει» γράφει στο βιβλίο της.

Η διάσημη ηθοποιός μεγάλωσε στο Μίντβιλ της Πενσυλβάνιας. Ήταν εξαιρετικά προικισμένη ως παιδί και μπήκε στην β’ δημοτικού όταν ήταν μόλις 5 ετών.
Η περιβόητη σκηνή της ανάκρισης

Σε άλλο σημείο των απομνημονευμάτων της αποκάλυψε πως η παραγωγοί της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» της είπαν να μην ανησυχεί που θα έβγαζε τα εσώρουχά της στην διάσημη σκηνή ανάκρισης, επειδή, σύμφωνα με εκείνους, κανείς δεν θα έβλεπε ότι δεν φορούσε τίποτα από κάτω. «Μου είπαν: ‘Δεν μπορούμε να δούμε τίποτα – απλά θέλουμε να βγάλεις το εσώρουχό σου, καθώς λευκό αντανακλά το φως και θα μοιάζει σαν να φοράς εσώρουχα’. Ναι υπήρχαν πολλές απόψεις γι’ αυτό το θέμα, αλλά επειδή εγώ είμαι αυτή που έδειχνε τα γεννητικά της όργανα, επιτρέψτε μου να πω: Οι άλλες απόψεις είναι μ@@@» έγραψε στο βιβλίο της.
Η αδερφή της Σάρον Στόουν Κέλι
Η αδερφή της Σάρον Στόουν Κέλι
Η μεταθανάτια εμπειρία της από το εγκεφαλικό

Σε ένα άλλο σημείο της βιογραφίας της αναφέρεται στο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη όταν ήταν 43 ετών, όπου σύμφωνα με την ίδια, παραλίγο να πεθάνει. Είπε όμως, πως η μεταθανάτια εμπειρία την έκανε πιο ήρεμη. Περιέγραψε πως όταν ήταν στο νοσοκομείο, είδε τρεις φίλους της που είχαν πεθάνει και ήθελε να είναι μαζί τους, αλλά τελικά αρνήθηκε, επιλέγοντας να ζήσει.

Τελικά, διασώθηκε μετά από χειρουργική επέμβαση που διήρκησε 7 ώρες. Ακολούθως, είπε ότι ασπάστηκε τον Βουδισμό. Στο τέλος του βιβλίου της, η Σάρον Στόουν γράφει: «Έμαθα να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Το έμαθα αυτό από τον θάνατο, τη ζωή και από το να είμαι αυτό που συχνά λέω: Η τελευταία ζωντανή σταρ».

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr