27χρονος μετέτρεψε ένα παλιό σχολικό λεωφορείο σε ένα πολυτελές, μοντέρνο σπίτι

Ένας άντρας που έχασε τη δουλειά του και χώρισε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, βρήκε ξανά την όρεξη για τη ζωή, μετατρέποντας ένα παλιό σχολικό λεωφορείο της δεκαετίας του 1990 σε ένα πολυτελές σπίτι.

Ο 27χρονος Κρεγκ Γκόρντνιερ αγόρασε το σχολικό λεωφορείο του 1999 τον Μάιο του περασμένου έτους και ξόδεψε έξι μήνες και 17.000 λίρες για την πλήρη μεταμόρφωσή του.

Πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας, ο Κρεγκ, από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, είχε μια κανονική δουλειά και σχεδίαζε τον επικείμενο γάμο του. Καθώς το lockdown βρισκόταν σε εξέλιξη, έχασε τη δουλειά του και μετά τη σχέση του.

Αντιμέτωπος με το διπλό χτύπημα, ο Κρεγκ αποφάσισε να δει αλλιώς τη ζωή του και τον Μάιο αγόρασε το λεωφορείο, πριν το οδηγήσει περίπου 28 ώρες από τη Νότια Ντακότα πίσω στη Μασαχουσέτη.

https://www.instagram.com/p/CI1Kv-aB4yz/?utm_source=ig_embed

Μιλώντας στη Mail Online, είπε: «Μου ήρθε όταν επέστρεψα στο σπίτι στον καναπέ των γονιών μου, ετοιμάζοντας το βιογραφικό μου για να υποβάλω αίτηση για μια δουλειά που δεν ήθελα, με πολύ λιγότερα χρήματα από ό,τι αξίζω. Γιατί να μπω σε αυτή τη διαδικασία; Γιατί να δουλέψω σε μια δουλειά που δεν μου αρέσει, για να βγάλω λεφτά που δεν χρειάζομαι για 39 χρόνια -απλώς για να συνταξιοδοτηθώ, να πάρω ένα RV και να πάω να δω τον κόσμο όταν είμαι 65 ετών».

https://www.instagram.com/p/CKSLQS6hujo/?utm_source=ig_embed

Ο Κρεγκ παρουσίασε λεπτομερώς την επίπονη ανανέωση και τα απίστευτα τελικά αποτελέσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CIPzkZTp0oT/?utm_source=ig_embed

Σύμφωνα με τον Design Boom ξεκίνησε το έργο αυξάνοντας την αρχική στέγη κατά 20 ίντσες και χωρίζοντας το εσωτερικό σε κουζίνα, σαλόνι και χώρο ύπνου.

https://www.instagram.com/p/CJqtm_PhLoY/?utm_source=ig_embed

Το κρεβάτι τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος του λεωφορείου και ο πάγκος της κουζίνας μπροστά.

https://www.instagram.com/p/CIP0Oazp7ij/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CIP0Oazp7ij/?utm_source=ig_embed

Στη συνέχεια εγκατέστησε ένα ντους και φεγγίτη, καθώς και ένα τεχνητό τζάκι, ένα πλήρες μπαρ εσπρέσο και έναν πτυσσόμενο καναπέ.

https://www.instagram.com/p/CJqubsnh5pX/?utm_source=ig_embed

Τα πάντα τροφοδοτούνται με ηλιακή ενέργεια λόγω των ηλιακών πάνελ που είναι στερεωμένα στην οροφή.

https://www.instagram.com/p/CGQYQIhn7Dr/?utm_source=ig_embed

Τώρα ο Κρεγκ ζει στο ανακαινισμένο λεωφορείο κανονικά και ταξιδεύει με αυτό, έχοντας ολοκληρώσει τη μεταμόρφωσή του τον Νοέμβριο με κόστος κάτω των 24.000 δολαρίων.

Πηγή: iefimerida.gr