Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σχολείων από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου

Με απολυμάνσεις στο Εσπερινό Λύκειο Ηρακλείου το οποίο συστεγάζεται με το Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου και το Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Ηρακλείου, καθώς και στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου, το οποίο συστεγάζεται με το 5ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, συνεχίστηκε το πρόγραμμα απολυμάνσεων που υλοποιεί ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, με την χορηγία της «Σαμψών Απολυμαντική».

Πρόκειται για μια ακόμη δράση κοινωνικής προσφοράς από τον Ρ.Ο.Η., με στόχο να ενισχύσει τις υπάρχουσες προσπάθειες απολύμανσης σε σχολικά – και όχι μόνο –  κτήρια, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της πανδημίας του Covid 19. Υπενθυμίζεται ότι η δράση είχε ξεκινήσει με απολύμανση των χώρων των Παιδικών Χωριών SOS, των αιθουσών και των προαυλίων του 6ου, 44ου, 21ου και 48ου Δημοτικών Σχολείων, καθώς και του 48ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου, ενώ τις επόμενες ημέρες, θα συνεχιστεί και σε άλλα σχολεία και δομές του Ηρακλείου.

Ο ΡΟΗ ευχαριστεί θερμά την «Σαμψών Απολυμαντική», όπως επίσης και τις Διευθύνσεις των σχολείων και ειδικότερα τον κ. Μάρκο Αναγνωστάκη (4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ), Σταμάτη Παπαδάκη (5ο Γενικό Λύκειο), την κα Ελένη Μπεζιρτζόγλου (Εσπερινό Λύκειο), τον κ. Σωτήρη Μανίκα (Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου) και τον κ. Μανώλη Κουφάκη (Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων) για την άψογη συνεργασία.