Σταθερός στο βάθρο των νικητών ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μανώλης Στεφανουδάκης

3

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μανώλης Στεφανουδάκης για άλλη μια φορά ήταν σταθερός στο βάθρο των νικητών αλλά και στις βολές του ακόμη και σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν προκληθεί εξαιτίας του Covid-19. Σήμερα  το ακόντιο του γίγαντα αθλητή καρφώθηκε στα 28,80 μ. διεκδικώντας την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο 12th Fazza International Para Athletics Championships  Dubai 2021 World Para Athletics Grand Prix.

Να υπενθυμίσουμε ότι είναι η πρώτη αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετέχει για φέτος ο Έλληνας Αθλητής. Στο στάδιο του Dubai Club for People of Dettermination  υπήρχαν αυστηρά μέτρα λόγω της πανδημίας με αρκετό έλεγχο πριν την είσοδο στο στάδιο, με θερμομέτρηση, επίδειξη αρνητικού PCR  Τεστ, απολύμανση αντικειμένων, απολύμανση αθλητών και συνοδών σε ειδικό μηχάνημα, αντισηπτικά σε όλους τους χώρους, περιορισμένος  αριθμός  αθλητών και συνοδών στον αγωνιστικό χώρο, περιορισμένες θέσεις στις  κερκίδες και συνεχή απολύμανση του σταδίου.

Σε δηλώσεις του ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρει:

‘’Για άλλη μια χρονιά η αγωνιστική μου προετοιμασία ξεκίνησε στο Dubai με γνώριμους αλλά και νέους συναθλητές μου, σε μια διεθνή διοργάνωση που τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ξεκινάμε με ένα ασημένιο μετάλλιο σε ένα διεθνή  meeting με αθλητές υψηλού αθλητικού επιπέδου. Η προετοιμασία μας βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο για τη δεδομένη χρονική στιγμή και συνεχίζουμε τον επόμενο μήνα με τους αγώνες  προετοιμασίας στην Τυνησία. Για φέτος  ο πρώτος στόχος  είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πολωνία και ο δεύτερος και απώτερος στόχος μας  οι  Παραολυμπιακοί αγώνες στο  Τόκυο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω  δύο ανθρώπους, που παλεύουμε σε καθημερινή βάση για να προετοιμαστούμε και να μπορέσουμε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, στους προπονητές μου Ιάκωβο Ιωαννίδη και  Ιπποκράτη Σκαντζάκη.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους  χορηγούς μου που μου δίνουν την δυνατότητα να κάνω προετοιμασία παρέχοντας μου οικονομική ενίσχυση σε ότι αφορά τον αθλητικό μου εξοπλισμό, τον ρουχισμό αλλά κυρίως τα ταξίδια του εξωτερικού μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος για να ανέβω στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος μου.’’

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν:

Οι  μέγα  χορηγοί:

* ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ

* & SIKA HELLAS ABEE

Και τα μέλη των εταιρειών:

*          ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

*          ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

*          MINOAN LINES,

*          ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

*          ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

*          ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*          ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*          PROACTIVE Α.Ε.

*          JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣΣΧΟΛΗ “Ανδρέας Γιαννόπουλος”

*          και η Περιφέρεια Κρήτης

 

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook