Διαδικτυακό εργαστήριο με θέμα: «Τάσεις & εξελίξεις στον τομέα της αγροδιατροφής», την Πέμπτη 11/2/2021 και ώρα 15:00.
Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή ενότητα Λασιθίου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε διαδικτυακά, το 3ο Living Lab που υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου MD.net – “Mediterranean Diet – When Brand meets people”, του ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG MED 2014-2020.
Στο πλαίσιο του εργαστηρίου, θα μιλήσουν: η Δρ. Γ. Ζούνη για το «Πώς ο COVID-19 επιτάχυνε τις τάσεις στην Αγροδιατροφή & στον Αγροτουρισμό;» καθώς και για τις «Προκλήσεις & νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις» και ο κος Γ. Καραμανώλης για την «Ψηφιακή καινοτομία στην αγροδιατροφή» και την περίπτωση του “AgroLasithi” ως καλή πρακτική.
Στοιχεία συμμετοχής:
Πέμπτη, 11/2/2021
Ώρα έναρξης:15:00
Για να συνδεθείτε: https://zoom.us/j/96877322574
- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ
Online workshop on the “Trends and progress in the agri-food sector” on Thursday, 11/2/2021 at 15:00.
The Region of Crete – regional unit of Lasithi- invites you to attend virtually the 3rd Living Lab which is implemented in the context of “MD.net” -Mediterranean Diet – When brand meets people Project, of the European Program INTERREG MED 2014-2020.
In the context of the workshop, the following will speak: Dr. G. Zouni on” How did COVID-19 accelerate the trends in agri- food and agro- tourism?” as well as for the “Challenges and new opportunities for businesses and Mr. G. Karamanolis on the “Digital innovation in agri-food” and the case of “AgroLasithi” platform as a good practice.
Information:
Thursday, 11/2/2021
Starting time: 15:00
To connect: https://zoom.us/j/96877322574
Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook