ΑΣΕΠ: Κάντε τώρα μητρώο για 2.452 μόνιμες θέσεις

Ποιους αφορά – Τελική ευθεία για 5 προκηρύξεις

Στα «σκαριά» πέντε προκηρύξεις για την πρόσληψη 2.452 μονίμων υπαλλήλων.

Τις αμέσως προσεχής ημέρες το ΑΣΕΠ είναι έτοιμο να εκδηλώσει διαδοχικά «χτυπήματα» με την έκδοση προκηρύξεων «Κ».

Η διαδικασία ξεκινά την προσεχή Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου με την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 1Κ/2021.

Διαδοχικά θα εκδοθούν οι προκηρύξεις μονίμων:

  • 1K/2021: 68 (μόνιμοι)
  • ΑΣΕΠ: 38 (μόνιμοι)
  • Καταστήματα Κράτησης: 240 (μόνιμοι)
  • ΑΑΔΕ: 1.324 (μόνιμοι)
  • Δήμοι: 782 (μόνιμοι)

Βασικό στοιχείο της επιτυχίας για την ορθή και έγκυρη υποβολή υποψηφιότητας είναι η δημιουργία Μητρώου – χρήσιμο για όλες τις προκηρύξεις.

Κάντε Μητρώο, τώρα!

Η διαδοχική έκδοση των προκηρύξεων με χιλιάδες θέσεις σε διάφορους φορείς αναμένεται να δημιουργήσει “συνωστισμό” στην υποβολή αιτήσεων στον κόμβο του ΑΣΕΠ.

Λόγω υψηλού ενδιαφέροντος, από την πλευρά των υποψηφίων, συχνά ο ιστότοπος του ΑΣΕΠ υπερφορτώνεται, παρουσιάζει σημαντικές αρρυθμίες, με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η υποβολή των αιτήσεων.

Η λύση στο πρόβλημα είναι η έγκαιρη δημιουργία Μητρώου. Τονίζεται ότι το Μητρώο χρησιμοποιείται και είναι άκρως απαραίτητο σε όλους τους διαγωνισμούς.

Στελέχη του “workenter Υπηρεσίες” τονίζουν ότι η έγκαιρη -και προπαντός σωστή- δημιουργία του Μητρώου “είναι το Α και το Ω” για τον διορισμό”.

Κάντε, τώρα, χρήση αυτών των υπηρεσιών, για να διεκδικήσετε με αξιώσεις τη μόνιμη θέση.

Να θυμάστε ότι: το Μητρώο το φτιάχνετε μια φορά και ισχύει για πάντα. Είναι η “ταυτότητά” σας για να διοριστείτε στο Δημόσιο.

Χωρίς Μητρώο, δεν έχει νόημα καμία αίτηση. Σημειώστε ότι το Μητρώο εμπλουτίζεται μόνο στην περίπτωση που υπάρχει εξέλιξη σε κάποιο από τα προσόντα σας (π.χ. εμπειρία).

 

 

Πηγή: https://workenter.gr/