Η Αντζελα Γκερέκου και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου σε καμπάνια κατά της έμφυλης βίας -Πιασμένες χέρι-χέρι

Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου πρωταγωνιστούν σε μια καμπάνια για την ανάγκη εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Σε μια εποχή που φαίνεται ότι η ανοχή στη βία γίνεται ολοένα και λιγότερη, αλήθειες έρχονται επιτέλους στο φως και ο κόσμος φαίνεται πλέον να θέλει να παλέψει για ένα πιο «καθαρό» και καλύτερο αύριο, δράσεις και καμπάνιες που έχουν θέλουν να συμβάλουν έμπρακτα στον παραπάνω στόχο γίνονται σύμμαχοι στην εξάλειψη κάθε είδους βίας.

Ένα ανάλογο παράδειγμα είναι το «I am not a doll project», ένα διαδραστικό, καλλιτεχνικό πρότζεκτ κατά τη βίας απέναντι στις γυναίκες, υπό την επιμέλεια της Ιωάννας Παρασκευά, μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα δράση.

Σε αυτήν την καμπάνια συμμετέχουν η Άντζελα Γκερέκου, μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου. Οι δυο γυναίκες δημοσίευσαν στο προφίλ τους στο Instagram δύο στιγμιότυπα από τη φωτογράφισή τους για το πρότζεκτ.

Μαμά και κόρη πιάνονται από το χέρι, σαν να θέλουν να προστατέψουν ίσως η μια την άλλη, και κοιτάζουν τον φακό με δυναμικό βλέμμα, εξωτερικεύοντας τη δύναμη και τη θέληση των γυναικών και των κοριτσιών. Στο πρότζεκτ συμμετέχει και ο σεφ Ιάκωβος Πρέκας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της:

https://www.instagram.com/p/CKrAmD7lMx4/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CKq_QHpFCD2/?utm_source=ig_embed

Πηγή: https://www.bovary.gr/