Αντζελα Δημητρίου: «Αυνανιζόταν μπροστά στα μάτια μου…» -Η απίστευτη ιστορία που κατήγγειλε

Με αφορμή όλες τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, η Αντζελα Δημητρίου αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό που βίωσε με θαυμαστή της.

Μιλώντας στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη η Αντζελα Δημητρίου μίλησε για αυτά τα απίστευτα περιστατικά, με αφορμή και όλες αυτές τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν ανθρώπους από το χώρο του θεάματος, ηθοποιούς, έναν μουσικοσυνθέτη και έναν δημοσιογράφο.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:
Σου έχει συμβεί κάποιο περίεργο περιστατικό τη νύχτα;
Ναι, ήταν ένας ανώμαλος πολλά χρόνια πριν. Την ώρα που γύριζα από τη δουλειά μου. Τότε εργαζόμουν στη Νεράιδα, είχε έρθει στην πολυκατοικία μου, είχε κρυφτεί πίσω από τα δέντρα και όταν εγώ έφτασα και πάρκαρα, πάω να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου και τον βλέπω στο τζάμι του συνοδηγού και με κοίταζαν δύο μάτια γουρλωμένα και αυνανιζόταν.

Το έκανε μία φορά;
Μου το έκανε 3-4 φορές.

Εσύ πώς αντέδρασες τότε;
Επειδή τότε ήταν δίπλα μας η αστυνομία, τον έπιασε, με καλέσανε κι εμένα και πήγα. Και μου λέει «σε θυμάμαι στη Χαλκίδα, μου έκλεινες το μάτι» και του απάντησα «Εγώ; Πότε έγινε αυτό; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Θέλω να μου πεις και τη γνώμη σου για όλες τις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό από γυναίκες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική βία…
Η γνώμη μου είναι καλά κάνανε και μιλήσανε. Η αλήθεια όταν κρυφτεί δεν είναι ωραίο πράγμα. Η αλήθεια πονάει, αλλά πρέπει να βγει.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/antzela-dimitrioy-aynanizotan-mprosta-moy