Βρήκαν τον σκύλο να κλαίει στο κατάρτι βυθισμένου σκάφους -Ψάχνουν σπίτι, νεκρός ο ιδιοκτήτης του

Εκκληση για να βρεθεί ένα σπίτι για τον σκύλο άτυχου Βρετανού, που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά.

Ο άτυχος 67χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο ιστιοφόρο που είχε βυθιστεί στον κόλπο της Σούδας, χωρίς ακόμη να έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια.

Ομως ο σκύλος του, όπως αναφέρει το cretapost, βρέθηκε από ψαράδες να κλαίει και να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω από τα συντρίμμια του ιστιοφόρου για να μην πνιγεί.

Ο Μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Η προστασία των ζώων, Χανιά/Chania animal protection» με ανακοίνωση κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να το φιλοξενήσει προσωρινά, μέχρι να βρεθεί κηδεμόνας. Το σκυλί βρίσκεται σε σύγχυση και σοκ και θα χρειαστεί ένα ήρεμο περιβάλλον, μέχρι να βρεθεί μια λύση.

«Sos!!!! Άμεση ανάγκη φιλοξενίας-Κοινοποιήστε

Βρέθηκε σήμερα το πρωί από ψαράδες ιστιοφόρο βυθισμένο στο λιμάνι της Σούδας. Οι ψαράδες εντόπισαν το κατάρτι του ιστιοφόρου στο νερό βλέποντας πάνω σε αυτό ένα σκυλί να κλαίει και να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στα συντρίμμια του ιστιοφόρου για να μην πνιγεί.

Δυστυχώς ο κηδεμόνας του σκυλιού, ο οποίος είναι Άγγλος, βρέθηκε νεκρός. Το σκυλάκι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη βάρκα των ψαράδων σε σοκ και η αστυνομία μας ειδοποίησε εάν μπορούμε να το βοηθήσουμε.

Παρακαλούμε όποιος μπορεί να το φιλοξενήσει προσωρινά, για να μπορέσει η αστυνομία να αναζητήσει την οικογένεια του άτυχου κηδεμόνα του. Το σκυλί βρίσκεται σε σύγχυση και σοκ και θα χρειαστεί ένα ήρεμο περιβάλλον, μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Είναι αρσενικός, πολύ ήρεμος και συνεργάσιμος και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε.

Ο χειρότερος εφιάλτης όλων μας που έχουμε ζώα και τα αγαπάμε είναι να βρεθούν μόνα τους εάν πάθουμε κάτι…….

Ποιος άνθρωπος θα ανοίξει το σπίτι του να τον φιλοξενήσει;»

Πηγή: iefimerida.gr