Dialectica: Η startup με τα online μαθήματα yoga, coffee break και virtual ποτό για τους εργαζόμενους

Μία ελληνική startup διοργανώνει για τους εργαζόμενούς της δημιουργικά απογεύματα, εν μέσω τηλεργασίας, με διαδικτυακά coffee breaks, μαθήματα γυμναστικής και διαδικτυακές συναντήσεις για ποτό.
Μία startup με Covid Stress-free πρόγραμμα για τους εργαζόμενους

Διαδικτυακά σεμινάρια και μαθήματα όπως Yoga και Capoeira, συμβουλές για αποτελεσματική εργασία από το σπίτι, εξ αποστάσεως coffee breaks και γεύματα μεταξύ εργαζομένων, αλλά και ομαδικά παιχνίδια μέσω zoom, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα «Covid Stress-free» που εισήγαγε η ελληνική start-up Dialectica, με στόχο την ενίσχυση της ομαδικότητας.

Στο πρόγραμμα, περιλαμβάνονται και μια σειρά από διαλέξεις (Dialectica Talks) στις οποίες στελέχη της αγοράς μοιράζονται με όλη την ομάδα ιστορίες επιτυχίας καθώς και πολύτιμες συμβουλές.
διαδικτυο
Το πρόγραμμα «Covid Stress-free» εισήγαγε η ελληνική start-up Dialectica, με στόχο την ενίσχυση της ομαδικότητας ανάμεσα στους εργαζόμενους, φωτογραφία facebook.com/dialecticanet
Η ελληνική startup που προσλαμβάνει νέους πτυχιούχους

Η εταιρεία Dialectica συμβουλεύει διεθνείς θεσμικούς επενδυτές και προκειμένου να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της, προσλαμβάνει νέους πτυχιούχους, που προέρχονται, σε συντριπτική πλειοψηφία, από ελληνικά ΑΕΙ. Η Dialectica έχει καθιερωθεί ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο των Information Services παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 2015 από τον Γιώργο Τσαρούχα και τον Fred Corkett και σήμερα αριθμεί πάνω από 300 ταλαντούχους εργαζόμενους.
διαδικτυο

Μέσα στο 2020 η Dialectica παρουσίασε το ανανεωμένο πρόγραμμα Growth Pathway, μέσω του οποίου αναπτύσσει και προάγει ταλαντούχους νέους σε υψηλότερες θέσεις μέσα στον οργανισμό, καλλιεργώντας τα ταλέντα και τις ηγετικές τους δεξιότητες, αλλά και παρέχοντας ευκαιρίες που επιταχύνουν την προαγωγή τους τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Αλλωστε, σύμφωνα με στελέχη της Dialectica, το προσωπικό είναι και το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από την αναγνώριση της εταιρείας ως Best Workplace από το Great Place to Work® Hellas για το 2020. Mάλιστα, προ πανδημίας, και πριν δημιουργηθεί το πρόγραμμα «Covid Stress-free» η εταιρεία πραγματοποιούσε εκδρομές και συναντήσεις για τους εργαζόμενους.
χιονια

Η ελληνική startup με στόχο την αγορά της Αμερικής

Η Dialectica συνδέει θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα στελέχη (experts) των αγορών που τους ενδιαφέρουν, με σκοπό να αντλήσουν πληροφορίες και να αξιολογήσουν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η Dialectica έχει βοηθήσει να κλειστούν επιχειρηματικές συμφωνίες ύψους πάνω από 180 δισ. ευρώ. Ο νέος μεγάλος στόχος για το 2021 είναι η αγορά της Αμερικής, με την εταιρεία να ετοιμάζεται να ανοίξει γραφείο στη Νέα Υόρκη, μετά το Λονδίνο και το Μόντρεαλ. Παράλληλα στα μελλοντικά σχέδια της Dialectica είναι να δημιουργήσει και μια απευθείας υπηρεσία που θα προσφέρει δεδομένα και διασύνδεση με experts μέσω ενός συνδρομητικού μοντέλου.
εργαζομενοι
Μία ελληνική start-up διοργανώνει για τους εργαζόμενούς της δημιουργικά απογεύματα, εν μέσω τηλεργασίας, με διαδικτυακά coffee breaks, μαθήματα γυμναστικής και διαδικτυακές συναντήσεις για ποτό. Η εταιρεία εχει σχεδόν 300 εργαζόμενους

Η Dialectica προσφέρει σε νέους αποφοίτους και επαγγελματίες την ευκαιρία να κάνουν μια δυναμική εκκίνηση της επαγγελματικής τους καριέρας. Οι περισσότεροι από εμάς, βγαίνοντας από το ελληνικό πανεπιστήμιο “κουβαλάμε” πολλή θεωρία και λίγη έως καθόλου πρακτική εμπειρία, ενώ έχουμε πολλή όρεξη για δουλειά, αναφέρει ο Βασίλης Σιγάλας – Vice President, Private Equity, της Dialectica. «Η Dialectica αναπτύσσεται αρκετά γρήγορα και αυτό σημαίνει οτι οι ευκαιρίες για γρήγορη επαγγελματική κατάρτιση και ανέλιξη είναι πολλές. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η καθημερινή επικοινωνία με τους μεγαλύτερους θεσμικούς επενδυτές και συμβουλευτικές εταιρείες παγκοσμίως καθώς και η συνεχής ενασχόληση με διεθνείς αγορές και επενδυτικές ευκαιρίες δημιουργούν μια μοναδική επαγγελματική εμπειρία για κάθε εργαζόμενο – πόσω μάλλον για ένα νέο απόφοιτο, που προσπαθεί να προσανατολιστεί στην αγορά εργασίας» καταλήγει ο Βασίλης Σιγάλας.

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr