Ποιες έξυπνες αγορές, tips και ιδέες για must have κομμάτια τώρα στις εκπτώσεις! By Nektarios Vazakopoulos!

Ποιες έξυπνες αγορές, tips και ιδέες για must have κομμάτια τώρα στις εκπτώσεις: Τώρα είναι η περίοδος να επενδύσετε στα ιδανικά αυτά κομμάτια που πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας.
Κάντε μια έξυπνη λίστα αρχικά ώστε να δείτε τι πραγματικά σας κάνει ανάγκη, ώστε να μην σας πιάσει καταναλωτική μανία και πέσετε σε λάθος αγορές που δεν σας είναι χρήσιμες και δεν σας κάνουν ανάγκη. Ανανεώστε τη ντουλάπα σας, με ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε το στυλ σας.
Τι tips πρέπει να ακολουθήσετε για να μην πέσετε σε παγίδες, φτιάξτε μια λίστα αγορών, φροντίστε να αγοράσετε διαχρονικά και κλασσικά items που θα τα έχετε για καιρό και θα μπορείτε να κάνετε ωραία looks.
Μην πέσετε με τα μούτρα σε ότι βρείτε μπροστά σας, ψάξτε καλύτερα για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Η καλή ποιότητα είναι αυτή που σε ότι επιλέξετε, είτε ρούχο είναι αυτό, είτε ένα ζευγάρι παπούτσια η μια καλή τσάντα, είναι ιδιαίτερης σημασίας διότι είναι κάτι που εάν είναι καλό θα σας κρατήσει για αρκετά χρόνια χωρίς να πετάξετε τα χρήματα σας.
Μην αφήσετε το shopping να γίνει στο τέλος των εκπτώσεων τρέξτε τις πρώτες μέρες για να προλάβετε νούμερα, μεγέθη και πράγματα που αξίζουν, όχι αγορές που θα είναι μεγαλύτερα νούμερα να μπαίνετε στη διαδικασία επι διορθώσεων και σας βγει πολύ ακριβότερα η αγορά που θα κάνετε.
Επενδύστε σε ένα καλό πανωφόρι, ένα καλό παλτό η καμπαρντίνα, ένα ζευγάρι μπότες η παπούτσια, μια ακριβή επώνυμη τσάντα που τώρα θα την βρείτε σε έκπτωση καλή και είναι ευκαιρία να την αγοράσετε.
Ένα τζιν που πάντα είναι χρήσιμο στη ντουλάπα σας, όπως και φορέματα μονόχρωμα που ανάλογα με τους συνδυασμούς και το styling που θα κάνετε θα τα φορέσετε ξανά και ξανά.
Ένα καλό σακάκι η ένα ωραίο κοστούμι όπου διαλέξτε ένα ύφασμα που θα μπορεί να φορεθεί και χειμώνα και καλό καλοκαίρι έτσι θα έχετε δυο σε ένα. Πολλές είναι οι αγορές που μπορείτε άνετα να κάνετε ακόμη και στα on line shop καταστήματα ώστε να αποφύγετε το συνωστισμό και τις ουρές.
Σημασία έχει να κινηθείτε γρήγορα, έξυπνα και πάντα με σύνεση ώστε να αποφύγετε άσκοπες και περιττές αγορές, αλλά αυτές που σίγουρα επιθυμείτε και αναμφίβολα σας κάνουν ανάγκη.