Ο Δήμος Σφακίων ευχαριστεί για την κατασκευή αίθουσας στο 6/ θεσιο δημοτικό σχολείο Βουβά

Ο Δήμος Σφακίων ευχαριστεί δημοσίως τον εφοπλιστή, επιχειρηματία και πρόεδρο ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος ύστερα από αίτημά μας και χωρίς δεύτερη σκέψη προφέρθηκε να χορηγήσει εξ ολοκλήρου τη κατασκευή αίθουσας στο 6/ θεσιο δημοτικό σχολείο Βουβά.
Η παραπάνω αιθουσα 40 τ.μ αποτελούσε για χρόνια αίτημα γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου μας, και θα φιλοξενεί το τμήμα του ολοημέρου κατά κύριο λόγο αλλά θα αποτελεί κ χώρο διεξαγωγής σχολικών εκδηλώσεων που μέχρι προτεινως πραγματοποιούνταν σε ακατάλληλο από υγειονομικής και παιδαγωγικής πλευράς χώρο.
Είναι μεγάλη η χαρά μας ,για την πράξη αγάπης και προσφοράς προς τα παιδιά μας, από το Σφακιανής καταγωγής επιχειρηματία.
Εύχομαι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, σε μια εποχή που ο εθελοντισμός κ η προσφορά προς το συνάνθρωπο παίρνουν άλλη αξία.
Εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου, γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών μεταφέρω τις θερμές μας ευχαριστίες προς το πρόσωπό του κ. Μαρινακη και εύχομαι στους μαθητές του σχολείου μας, να απολαύσουν τις διδακτικές ώρες στο καινούριο τους περιβάλλον!
Αφροδίτη Σφηνιά
Αντιδήμαρχος Παιδείας Σφακίων