Χάιντι Κλουμ: Ετσι διατηρεί το κορμί της γυμνασμένο στα 47 της χρόνια -Αποκαλύπτει τα μυστικά της

Το lockdown δεν απέτρεψε την Χάιντι Κλουμ να συνεχίσει τις δραστηριότητές της, διατηρώντας την φυσική της κατάσταση.

Το supermodel μπορεί να μην πήγαινε γυμναστήριο, ωστόσο, υιοθέτησε μια διαφορετική ρουτίνα στο σπίτι της. «Είμαι αρκετά τυχερή που έχω μια πισίνα στο σπίτι και, όταν ξεκίνησε η πανδημία, άρχισα να κολυμπώ 20 γύρους την ημέρα. Οι ασκήσεις χαμηλής έντασης είναι πολύ καλύτερες για τις αρθρώσεις μου από το τρέξιμο σε διάδρομο. Το χούλα χουπ είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή, όπως και το τραμπολίνο που κάνω», δήλωσε η Χάιντι Κλουμ στη βρετανική έκδοση του Women’s Health.
Η Χάιντι Κλουμ έχει τον δικό της μικρό κήπο λαχανικών

Η Χάιντι Κλουμ δεν παραλείπει να κάνει ασκήσεις με το βάρος του σώματος της, όπως squats, ενώ μένει απασχολημένη τρέχοντας με τα τέσσερα της παιδιά, τους δυο της σκύλους και τη γάτα. «Απολαμβάνω την ευκαιρία να περνάω περισσότερο χρόνο στο σπίτι με την οικογένεια τους τελευταίους μήνες», είπε, μεταξύ άλλων. Ο οικογενειακός χρόνος της Χάιντι Κλουμ περιλαμβάνει ζωγραφική και κηπουρική. Οπως είπε, δεν ήθελε να κολλήσει στο Διαδίκτυο όλη την ημέρα μόνο και μόνο επειδή είναι στο σπίτι.

«Εχω ξεκινήσει ένα μικρό κομμάτι με λαχανικά στον κήπο μου. Το να βλέπω την κολοκυθιά να μεγαλώνει πραγματικά αισθάνομαι ικανοποιημένη και διασκεδάζω με τα παιδιά που φτιάχνουν μάφιν με κολοκύθι», δήλωσε το μοντέλο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr