Βανδή-Βίσση έλυσαν τα 25 χρόνια κόντρας με ένα φιλί στο στόμα

Δέσποινα Βανδή και Αννα Βίσση συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά, στο πλατό του J2US και… έλυσαν τις διαφορές τους, τραγουδώντας μαζί μεγάλες τους επιτυχίες.

Μπορεί Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή να μην είχαν ανταλλάξει προσωπικά κουβέντα όλα αυτά τα χρόνια, όμως η φημολογούμενη μεταξύ τους κόντρα συντηρούνταν. Ωσπου όλα λύθηκαν χθες στο πλατό του J2US όπου συνυπήρξαν και τραγούδησαν παρέα. Και στο τέλος έκλεισαν και με ένα φιλί στο στόμα που ξετρέλανε τους φαν τους και έβαλε φωτιά στα social media.

Στο 18:48 του βίντεο:

Ο Νίκος Κοκλώνης εξήγησε ότι Αννα Βίσση Δέσποινα Βανδή είχαν συναντηθεί πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του. Εκεί βρισκόταν ήδη η Δέσποινα Βανδή και λίγο αργότερα ήρθε και η Αννα Βίσση. Με την ατάκα της «η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη» φαίνεται ότι έσπασε ο πάγος και μετά από δύο λεπτά, όπως αποκάλυψε ο Κοκλώνης Βανδή, Βίσση μιλούσαν σαν φίλες από τα παλιά.

Οι δυο κυρίες ήταν υπέροχες στη σκηνή αλλά το αργό τσιφτετέλι που ζήτησε η Άννα από την Δέσποινα και μετά το χόρεψαν και οι δυο αλλά και το φιλί στο στόμα ήταν από τις στιγμές που λάτρεψαν όλοι.