Το βίντεο που έλιωσε το Ιντερνετ -Η αντίδραση ηλικιωμένης με άνοια που παίρνει δώρο ένα λούτρινο τίγρη

Εργαζόμενη γηροκομείου στις ΗΠΑ έχει κάνει όλο το TikTok να λιώσει, από τη στιγμή που δημοσίευσε ένα βίντεο με μια ηλικιωμένη και την αντίδρασή της για το χριστουγεννιάτικο δώρο που έλαβε.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok από την @bekarir, μια ηλικιωμένη γυναίκα, που πιστεύεται ότι έχει άνοια, φαίνεται να αγκαλιάζει και να χαϊδεύει ένα μεγάλο λούτρινο σε σχήμα τίγρη, που της έδωσε η κοπέλα που την φροντίζει.

Το βίντεο ξεκινά με την Φρέντα, η οποία πιστεύεται ότι ζει στην Αμερική, να τυλίγει τα χέρια της γύρω από το λούτρινο. Ωστόσο, αυτό που έκανε καρδιές να ραγίσουν, είναι το μήνυμά της στο τέλος. «Βλέπετε πόσο μας λείπει η αγάπη κάποιου»;.

@bekarir

#dementia #Covid #senoirs #Nanny #Tiger #Love

♬ original sound – Beka Fitz

 

 

Δεν είναι ξεκάθαρο από το βίντεο εάν η Φρέντα έχει οικογένεια ή αν δεν επιτρέπεται να δει τους αγαπημένους της λόγω της πανδημίας.

Από τον Σεπτέμβριο, στα γηροκομεία στα οποία δεν υπάρχουν κρούσματα επιτρέπονται κάποιες επισκέψεις, αλλά οι πολιτικές διαφέρουν πολύ από πολιτεία σε πολιτεία, ακόμη και εντός πολιτειών.

«Πού το βρήκες», ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο η Φρέντα. «Τον βρήκα στο κατάστημα!» απαντά ο φροντιστής ο οποίος στη συνέχεια της εξηγεί ότι αγόρασε την τίγρη για εκείνη, ως χριστουγεννιάτικο δώρο.
«Λοιπόν ευχαριστώ», του απάντησε στη συνέχεια η Φρέντα. «Είναι το ωραιότερο δώρο».

Το βίντεο, ανέβηκε στο ΤikTok στις 14 Δεκεμβρίου, έχει προβληθεί πάνω από 4,8 εκατ. φορές.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο TikTok έδειξαν γρήγορα την αγάπη τους για τη Φρέντα, με κάποιον να λέει ότι η φωνή της ήταν τόσο καθαρή που θα έπρεπε να της δοθεί ρόλος ως πριγκίπισσα της Disney.

«Η Φρέντα μπορεί να έχει άνοια, αλλά μπορεί να αντιληφθεί ότι της λείπει να εκδηλώνει την αγάπη της».

Ένας τρίτος χρήστης του TikTok σχολίασε: «Αυτό άγγιξε την καρδιά μου, σας ευχαριστώ πολύ που μοιραστήκατε την ευτυχία της».

Και ένα τέταρτο απάντησε στο βίντεο λέγοντας: «Αυτή είναι η πιο γλυκιά κυρία που υπήρξε ποτέ».

Η υπάλληλος του γηροκομείου πάντως ανέβασε στη συνέχεια και ένα ακόμη βίντεο με την Φρέντα, αγκαλιά με το λούτρινο, να διαβάζει για το… μίνι χαμό που έκανε το βίντεό της.

https://www.tiktok.com/?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2F&referer_video_id=6907955994937036038

Πηγή: iefimerida.gr