Ευχαριστήριο προς Αυγενάκη των 11 ερασιτεχνικών σωματείων υγρού στίβου του Ηρακλείου

Κοινή ευχαριστήρια επιστολή, για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στα ερασιτεχνικά σωματεία όλης της χώρας, απέστειλαν στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, τα 11 σωματεία υγρού στίβου του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Τα σωματεία του υγρού στίβου του Ηρακλείου θέλουν να σας ευχαριστήσουν για τη στήριξη του σωματειακού αθλητισμού, μέσω του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α., με την καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης στα δέκα από τα έντεκα κολυμβητικά σωματεία της πόλης μας. Αναμένουμε σύντομα το ένα εναπομένον σωματείο να ολοκληρώσει την εγγραφή του στο μητρώο και να επωφεληθεί της οικονομικής ενίσχυσης.

Θα θέλαμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την ανάπτυξη των αθλημάτων της κολύμβησης, της καλλιτεχνικής κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης στην πόλη μας, ενδιαφέρον που φαίνεται από μια σειρά ενεργειών που αφορούν τις εργασίες συντήρησης/ανακαίνισης του Εθνικού Κολυμβητηρίου Ηρακλείου (μηχανοστάσιο, κερκίδα). Εργασίες που προχωρούν με την πολύτιμη συμβολή της Επιτροπής Διοίκησης του Ε.Α.Κ.Η., η οποία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης προχωρά επίσης και στην ανακαίνιση των αποδυτηρίων του.

Περιμένουμε τη συνέχεια με την επέκταση των κολυμβητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚΗ με την κατασκευή βοηθητικής πισίνας 33 μέτρων (που θα αποσυμφορήσει την κορεσμένη πισίνα των 50μ.) καθώς και με τη στήριξή σας στον Δήμο Ηρακλείου για την κατασκευή νέας κλειστής πισίνας 50μ. στην πόλη του Ηρακλείου.

Με εκτίμηση,

 

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ,

ΔΕΛΦΙΝΙΑ,

Ε.Γ.Ο.Η.,

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 91,

Κ.Ο.Η.,

Ν.Ο.Η.,

Ο.Φ.Η.,

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ,

ΤΡΙΤΩΝΑΣ,

ΩΚΕΑΝΟΣ,

ΩΡΙΩΝΑΣ