Νόστιμη Τονοσαλάτα!

Από τον διατροφολόγο Άγγελο Δασκαλάκη

Ένα εύκολο, νόστιμο, δροσερό και ανάλαφρο γεύμα για το καλοκαίρι!

Υλικά:
• 2 μικρές κονσέρβες τόνο σε νερό
• ½ φλιτζάνι ντοματίνια
• ½ φλιτζάνι αγγούρι
• ¼ φλιτζάνι ελιές
• 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
• 200 γραμμάρια καλαμπόκι
• Λίγα φύλλα μαρούλι
• 2 κουταλιές της σούπας φρέσκια ρίγανη
• 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο βασιλικό
• 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
• αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Παρασκευής:
Κόβετε και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και στο τέλος προσθέτετε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και η σαλάτα σας είναι έτοιμη!