Η εταιρία  SIKA HELLAS ABEE στο πλευρό του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη

80

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης, Μανώλης Στεφανουδάκης, βρέθηκε στο Κρυονέρι Αττικής στην εταιρία  SIKA HELLAS ABEE  συνοδεία των προπονητών του, Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιωαννίδη Ιάκωβο. Η ηγέτιδα εταιρεία της  βιομηχανίας χημικών για την κατασκευή, θέλοντας να διευκολύνει τις προπονήσεις  του διακεκριμένου αθλητή, προχώρησε στη δωρεά ειδικού προπονητικού εξοπλισμού, ενός ειδικής κατασκευής χειρήλατου ποδήλατου και δύο ακοντίων. Είναι η πρώτη χρονιά που η εταιρία  SIKA HELLAS ABEE βρίσκεται στο πλευρό του Παγκόσμιου Πρωταθλητή μας και παρά τις δυσκολίες λόγω κορωνοιού δεν δίστασε και έκανε χορηγία στον Έλληνα Αθλητή.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την στήριξη τους, δώρισε στην SIKA HELLAS ABEE  το  χρυσό μετάλλιο από το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου κι ένα καλάθι με παραδοσιακά κρητικά προϊόντα.

Σε δηλώσεις του ο Κρητικός Αθλητής αναφέρει:

‘’Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον διευθύνοντα σύμβουλο Κο Χατζηφώτη αλλά και όλο το προσωπικό της SIKA HELLAS ABEE  για την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο μου.  Ο όμιλος είναι αρωγός της αθλητικής μου προσπάθειας  και παρόλο που περάσαμε και περνάμε μια δύσκολη χρονιά  μας στηρίζει με τη δωρεά ειδικού προπονητικού εξοπλισμού. Η χορηγία αφορά ένα χειρήλατο ποδήλατο  και δύο ακόντια που θα διευκολύνουν την προετοιμασία μου για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο . Η χρήση του χειρήλατου ποδήλατου είναι απαραίτητη  καθώς ενισχύει  το καρδιοαναπνευστικό αλλά και το μυϊκό σύστημα του άνω κορμού και τα ακόντια θα βοηθήσουν στην τεχνική ρίψης καθώς είναι εξειδικευμένα.’’

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook