Η Ανίκ και ο Νέστωρας: Τα δύο παιδιά του «Χαμόγελου» που τράβηξαν τα φλας στη δεξίωση στο Προεδρικό

Ο Κώστας Γιαννόπουλος με τα παιδιά από το «Χαμόγελο» / Φωτογραφία: Facebook

Δύο νεαρά παιδιά συνόδευσαν τον επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλο, στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο την περασμένη Παρασκευή, 24 Ιουλίου.

Όπως έκανε γνωστό το Χαμόγελο του Παιδιού με ανάρτηση στα social media, πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν εντός του εθελοντικού οργανισμού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Πρόκειται για τον Νέστωρα και την Ανίκ.

Ο Νέστωρας τελείωσε τη Σχολή Ευελπίδων και γίνεται πιλότος στα ελικόπτερα του στρατού, ενώ η Ανίκ τελείωσε την Ελληνογαλλική Σχολή και τώρα θα συνεχίσει σε διοίκηση τουρισμού.

Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση του Χαμόγελου, πρόκειται για «παιδιά που πέρασαν πολύ δύσκολα στα πρώτα χρόνια και από μικρές ηλικίες ήλθαν στην αγκαλιά μας και τους δώσαμε το αυτονόητο την φροντίδα αλλά και την δυνατότητα να κάνουν το όραμα τους πραγματικότητα».
Η Ανίκ και ο Νέστωρας
Ο Κώστας Γιαννόπουλος με τα παιδιά από το Χαμόγελο / Φωτογραφία: ΕUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η Ανίκ και ο Νέστωρας
Φωτογραφία: ΕUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η σχετική ανάρτηση στο Facebook:

«Μεγάλη τιμή για τα παιδιά μας και το Χαμόγελο του ΠΑΙΔΙΟΥ η πρόσκληση από την πρόεδρο της δημοκρατίας, είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά που μεγαλώσαμε, ο Νέστωρας μας πέτυχε τον στόχο του,τελείωσε την σχολή Ευελπίδων και γίνεται πιλότος στα ελικόπτερα του στρατού, Η Ανικ τελείωσε την Ελληνογαλλική σχολή με επιτυχία και μεγάλη βαθμολογία και τώρα θα συνεχίσει σε διοίκηση τουρισμού, παιδιά που πέρασαν πολύ δύσκολα στα πρώτα χρόνια και από μικρές ηλικίες ήλθαν στην αγκαλιά μας και τους δώσαμε το αυτονόητο την φροντίδα, αλλά και την δυνατότητα να κάνουν το όραμα τους πραγματικότητα. το αφιερώνουμε σε όλους εσάς που συμβάλετε με οποιοδήποτε τρόπο για να γίνεται αυτό το έργο πραγματικότητα, αυτός είναι ο απολογισμός ζωής από το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ , στιγμές ευτυχίας».

Κώστας Γιαννόπουλος

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr