Η νέα κολεξιόν από την PLS FASHION!

154

H κριτική εταιρεία PLS FASHION έρχεται να μας τρελάνει φέτος τόσο  με τα χρώματα της όσο και με τα σχέδια της.

Ανδρική και γυναικεία μόδα με σχέδια που θα καταπλήξουν και τις πιο ανήσυχες ψυχές.

Ρούχα για το καλοκαιράκι και τις αξέχαστες ελληνικές παραλίες.

Άνετα,δροσερά με γραμμές για όλους τους τύπους και για όλα τα γούστα αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι η ελληνική μόδα υπέχει κατα πολύ και ξέρει να αναδυκνύει την ελληνική ομορφιά και γοητεία.

 

 

Λίγα λόγια για την PLS FASHION

Η εταιρεία  ιδρύθηκε το 1971 από τον Πολύδωρο και τη Δήμητρα Πλουμή, με πρώτη δραστηριότητα την κατασκευή κρητικών υφαντών. Πολύ σύντομα, το επιχειρηματικό δαιμόνιο και η διορατικότητα των ιδρυτών της έβαλαν την εταιρεία στον κλάδο της παραγωγής ενδυμάτων.

Αρχικά, το βάρος δόθηκε στην τουριστική αγορά, με την εταιρεία να λειτουργεί σε εποχιακή βάση, τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, το ενδιαφέρον στράφηκε και στη ντόπια αγορά, με αποτέλεσμα η λειτουργία να έχει επεκταθεί πλέον σε όλη τη διάρκεια του έτους. Οι συνεχείς προσπάθειες για παραγωγή νέων-πρωτότυπων σχεδίων, η τελειοποίηση των παλιών, η αναζήτηση των ποιοτικότερων υφασμάτων και υλικών κατασκευής και η επάνδρωση της βιοτεχνίας με νέους ανθρώπους, με εξειδικευμένες σπουδές στον τομέα της κατασκευής ενδυμάτων, μας δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάμε ψηλά και να διεκδικούμε με αξιώσεις το κομμάτι που μας αναλογεί στην άκρως ανταγωνιστική ελληνική αγορά.

 

 

PLS Fashion
Βιοτεχνία ενδυμάτων

Ανδρέα Παπανδρέου 22, Γάζι Ηρακλείου Κρήτης, 714 14, Ελλάδα

Ωράριο λειτουργίας

Ανοιχτά καθημερινές & Σάββατο
08:00 – 15:45

     info@plsfashion.gr

     +30 2810 318495

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook