Ενημέρωση των καταναλωτών από την εταιρεία Σαβοιδάκη ΑΕ

0

Στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των πελατών μας κατά τη διάρκεια του περιορισμού της κυκλοφορίας λόγω του Κορωνοϊού,  η εταιρεία μας διασφαλίζοντας τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, ενεργοποίησε τη υπηρεσία της αυθημερόν κατ’ οίκον παράδοσης για παραγγελίες εντός των πόλεων Ηρακλείου & Ρεθύμνου.

Οι πελάτες μας μπορούν να δίνουν τις παραγγελίες τους τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2810 322131, 2810 222805, 2810 322234 για παραγγελίες στην πόλη Ηρακλείου & 28310 21046 για παραγγελίες στην πόλη Ρεθύμνου ή ηλεκτρονικά στο info@savoidakis.gr

Οι πελάτες μας μπορούν να προγραμματίσουν τις Πασχαλινές τους αγορές σε αρτοποιήματα και γλυκά (τσουρέκια, λυχναράκια, καλιτσούνια, τσουρεκάκια, κόκκινα αυγά, σοκολατένια αυγά), γλυκά, τούρτες γενεθλίων κλπ με μίνιμουμ κόστος 10 ευρώ.

Η διαδικασία της διεκπεραίωσης της παραγγελίας :

  1. Καλέστε μας σε μία από τις παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές και ενημερώστε μας για τα είδη, ποσότητα και τα στοιχεία της παραγγελίας (ονοματεπώνυμο, δ/νση, τηλέφωνο, τρόπο πληρωμής –μετρητά/κάρτα, ημερομηνία και ώρα παράδοσης). Αν η δ/νση παράδοσης είναι διαφορετική από την δ/νση σας (π.χ. παράδοση πασχαλινού δώρου σε βαφτιστήρι, παράδοση πασχαλινών γλυκών σε ηλικιωμένο συγγενή κλπ), θα χρειαστεί να γίνει πληρωμή σε κατάστημα μας ή ηλεκτρονική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό της παραγγελίας.

 

Για ηλεκτρονική πληρωμή, ο λογαριασμός είναι:

ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Γ.ΣΑΒΟΙΔΑΚΗΣ ΑΕ

GR51 0172 7510 0057 5105 3534 299

 

  1. Κατά την εκτέλεση της παραγγελίας, ο υπάλληλος παράδοσης τηρεί τα μέτρα ασφάλειας (2 μέτρα απόσταση από τον πελάτη, γάντια, μάσκα) και διαθέτει το μηχανάκι POS για την περίπτωση πληρωμής μέσω κάρτας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι στα πλαίσια διαχείρισης του κινδύνου διασποράς του Κορωνοϊού (SARS2-COVID19), η Σαβοϊδάκης bakery & patisserie εγγυάται τη διασφάλιση της υγιεινής σε όλα τα στάδια, από την παραγωγή των προϊόντων μας έως την πώληση, εφαρμόζοντας όλα τα προληπτικά υγειονομικά μέτρα που προστατεύουν εργαζομένους και καταναλωτικό κοινό.

Επιπλέον η εταιρεία μας είναι προετοιμασμένη και διαθέτει τις τεχνολογικές και παραγωγικές δυνατότητες και τα αποθέματα πρώτων υλών τροφίμων, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της σε Κρήτη και Ρόδο για να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό άριστα, ασφαλή προϊόντα.

 

Καλό Πάσχα με υγεία & ελπίδα !

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook