
Ο Παπά Γιάννης είναι γνωστός στην κοινωνία του Ηρακλείου για το ήθος του,την δράση του ,την καλοσύνη του που την μοιράζει απλόχερα στους γύρω του.
Να αναφέρουμε ότι π. Ιωάννης Μπολάκης είναι εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μασταμπά στο Ηράκλειο.
Για ακόμα μια φορά ο Παπά Γiάννης απέδειξε με τον τρόπο του ότι η εκκλησία είναι κοντά στον άνθρωπο και ο άνθρωπος πρέπει να είναι κοντά σ αυτήν.
Την επιδοκιμασία πολλών πιστών είχε η ανάρτηση του στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας «Μένουμε σπίτι», ο ιερέας ανάρτησε ένα σκίτσο μιας εκκλησίας με τις λέξεις «Προσευχόμαστε σπίτι».
Η ανάρτηση αυτή έχει σχολιαστεί θετικά από πολλούς , ενώ υπενθυμίζεται πως μετά από παρέμβαση του Πρωθυπουργού έχει ανακοινωθεί πως την Δευτέρα συνεδριάζει εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Επίσης την Δευτέρα το πρωί συνεδριάζει εκτάκτως και η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης προκειμένου να ανακοινωθούν νέα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορωνοϊού.
Δείτε την ανάρτηση του π. Ιωάννη Μπολάκη










