Κυριακή, 3 Μαΐου, 2026
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Επιδότηση 1.500€ σε βουλευτές και δημοσιογράφους για να αγοράσουν laptop, tablet

Επιδότηση 1.500€ σε βουλευτές και δημοσιογράφους για να αγοράσουν laptop, tablet

7
Κοινοποίηση :

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, θα διατεθούν 600.000 ευρώ σε Βουλευτές, Ευρωβουλευτές και τους διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Η Βουλή θα επιδοτήσει με 1.500 ΕΥΡΩ κάθε Βουλευτή, Ευρωβουλευτή και διαπιστευμένο κοινοβουλευτικό συντάκτη με σκοπό να αγοράσει νέο τηλεπικοινωνιακό υλικό και εξοπλισμό πληροφορικής (λάπτοπ, κινητό, τάμπλετ κλπ).

Σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, όλοι οι ανωτέρω μπορούν να αγοράσουν είτε επιτραπέζιο είτε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, είτε επιτραπέζιο είτε φορητό εκτυπωτή, πολυμηχάνημα (σαρωτή, φωτοαντιγραφικό, εκτυπωτή) ή και σαρωτή ή tablet με στόχο να.. βοηθηθούν στα καθήκοντά τους.

Πηγή: https://www.zarpanews.gr/
Κοινοποίηση :