Ανδρέας Στρατάκης: Εγκαίνια στο πολιτικό του γραφείο

0

Τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου πραγματοποιεί ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου, με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Στρατάκης, καλώντας όλους τους Ηρακλειώτες να στηρίξουν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η βραδιά των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 7.30 μμ, στην οδό Σ. Γιαμαλάκη 50 (IRAKLION CENTER), στη διάρκεια της οποίας οι φίλοι και υποστηρικτές του θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν μαζί του.

Ο κ. Στρατάκης στο μήνυμα του, με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση, επισημαίνει πως η παρουσία όλων θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για εκείνον.

«Είναι η ώρα για τον τόπο μας, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε πολλά.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους Ηρακλειώτες, σε όλους τους Κρητικούς, δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ σκληρά από το δικό μου μετερίζι, για να αλλάξει πορεία η χώρα μας. Η παρουσία σας στα εγκαίνια του πολιτικού μου γραφείου θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Είναι μια βραδιά αφιερωμένη σε όλους όσους επιθυμούν την αλλαγή στον τόπο μας. Περιμένω να σας δω όλους από κοντά», αναφέρει ο υποψήφιος Βουλευτής.

 

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook