Στον Σύλλογο Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών του Δήμου Ηρακλείου ο Νίκος Ηγουμενίδης

1
Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών του Δήμου Ηρακλείου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την ημέρα της ορκωμοσίας των 8 εργαζομένων (επιτυχόντων του ΑΣΕΠ) στην Υπηρεσία Καθαριότητας και σε ιδιαίτερα καλό κλίμα. Στα πλαίσια αυτής, ο Νίκος Ηγουμενίδης έλαβε πλήρη ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα αιτήματα-θέματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο τον Σύλλογο και τους εργαζόμενους.

Ανάμεσα στα θέματα που τέθηκαν είναι τα ζητήματα των μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) των εργαζομένων, το επίδομα των βαρέων και ανθυγιεινών και η πάγια χορήγησή του στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, οι απαντήσεις στα θέματα του Συλλόγου στις ερωτήσεις του κοινοβουλευτικού ελέγχου κατά το παρελθόν, η ανάγκη ενίσχυσης σε επιπλέον μόνιμο προσωπικό κ.ά.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης τάχθηκε αταλάντευτα στο πλευρό των εργαζομένων και στην υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων τους, τονίζοντας τη σημασία για σταθερή δουλειά και για μόνιμο προσωπικό σε μια τέτοια κομβικής σημασίας υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook