
Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 6 το απόγευμα θα αποφασιστεί για το που θα γίνεται η λαϊκή αγορά στην Νέα Αλικαρνασσό.
Είναι κοινό μυστικό ότι η τωρινή αρχή δεν μπορεί να το ψηφίσει αν και θέλει , διότι δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό συμβούλων να το υπερψηφίσουν.
Εκπρόσωπος των κατοίκων της περιοχής δηλώνει χαρακτηριστικά:
” Οι κάτοικοι των οδών Δημοκρατίας και Καρίας ,που έχουμε ανεχτεί για 3 χρόνια την λαϊκή, καλούμε την αντιπολίτευση να παρευρεθεί και να υπερψηφίσει την απόφαση, διότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλο αυτήν την κατάσταση.”
Η υπομονή των κατοίκων Καρίας και Δημοκρατίας έχει εξαντληθεί και ούτε πού θέλουν να ακούσουν για επιστροφή της λαϊκής.
θέλουν το βάρος αυτό να το “σηκώσουν” κι άλλες γειτονιές της Νέας Αλικαρνασσού, “κι όχι πάντα οι ίδιες”, έως ότου βρεθεί οριστική και “δίκαιη προς όλους” λύση. Είναι θέμα διατήρησης και διασφάλισης της κοινωνικής ισορροπίας, του πολιτισμού, αλλά και του αισθήματος δικαίου για όλους όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.








