Ξεχώρισε ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης

6

Για άλλη μια φορά ξεχώρισε ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο, Μανώλης Στεφανουδάκης, που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2019στο Sharjah 9th International Para AthleticsMeeting. Ο Κρητικός Αθλητής πρόσθεσε δυο ακόμα διεθνής διακρίσεις στο βιογραφικό του, κατακτώντας δύο ασημένια μετάλλια, ένα στον ακοντισμό  με βολή στα 27,95μ. και ένα στη σφαιροβολία  με βολή στα 7,88 μ. .

Ο Έλληνας αθλητής θα παραμείνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καθώς θα πάρει μέρος και στο 11th Fazza International AthleticsChampionships – Dubai 2019, World Para AthleticsGrandPrix, το οποίο ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 27 του ίδιου μήνα.

Κοντά στο Μανώλη βρίσκεται ο προπονητής του Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

Ο Μεσσαρίτης γίγαντας σε δηλώσεις του αναφέρει:

‘’ Η πρώτη διοργάνωση της χρονιάς ξεκίνησε με το δυο διακρίσεις, κατακτώντας δύο ασημένια μετάλλια ένα στον ακοντισμό και ένα  στη σφαιροβολία. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στην επόμενη διοργάνωση, του Fazza, με στόχο πάντα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Νοεμβρίου.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου σε όλες τις αποφάσεις μου και με στηρίζει.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μου, στους προπονητές μου, στον Ιπποκράτη Σκαντζάκη και  στον Ιάκωβο Ιωαννίδη.

Ευχαριστώ τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.και

Και τέλος ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους χορηγούς μας. Στους ανθρώπους  που έχουν πιστέψει σε εμάς, είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν ηθικά και οικονομικά σε αυτό το δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού, χωρίς  τους οποίους δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά

  • το μεγάλο μου χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

τα μέλη των εταιρειών:
*          ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,
*          ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,
*          MINOAN LINES,
*          ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,
*          ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,
*          ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
*        ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
*          ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.,
*       JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

και τους δύο νέους μου υποστηρικτές

  • ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣΑ.Ε(Baking & Patisserie)
  • και την Περιφέρεια Κρήτης

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook