Επίσκεψη Αυγενάκη και στελεχών ΝΔ στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου

Επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τον Γραμματέα του Κόμματος και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Τον Γραμματέα της ΝΔ συνόδευσαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, τα μέλητης Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ.κ. Λευτέρης Ζερβός και Μανώλης Χαιρέτης και στελέχη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ.

Κατά την επίσκεψή τους στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου συναντήθηκαν με τον Υπολιμενάρχη, Πλωτάρχη  κ.Δημήτρη Κουβίδη.

Τα στελέχη της ΝΔ αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και τους επικεφαλής, ενώ ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Όπως δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης «Αυτές τις άγιες ημέρες, το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, υπηρετεί με αφοσίωση και μακριά –πολλές φορές- από την οικογενειακή θαλπωρή και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά, πέρα από τα συγχαρητήρια, τους αξίζει και η έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας ώστε να μπορούν να υπηρετούν την αποστολή τους. Τους ευχόμαστε χρόνια πολλά και ο καινούργιος χρόνος να τα φέρει «όλα δεξιά»».

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, ευχήθηκε: «Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και ελπίδα. Η ελπίδα παραμένει η κινητήριος δύναμη, το κίνητρο που μας ωθεί να συνεχίζουμε προσπερνώντας τις αντιξοότητες. Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας».

Ο Υποδιοικητής, Πλωτάρχης κ. Δημήτρης Κουβίδης ευχαρίστησε εκ μέρους των στελεχών του Λιμενικού