Αφήγηση λαϊκών παραμυθιών στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου

Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου

Με την αφήγηση λαϊκών παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου. Πρόκειται για μία διαδραστική αφήγηση με κάλαντα, θρύλους και παραμύθια της λαϊκής παράδοσης για τα δώρα των γιορτών! Η εκδήλωση ξεκινά στις 18:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αφήγηση: Ελεάνα Χατζάκη

Μουσική: Αλέξανδρος Κανακάκης

Παράλληλα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούνστην Πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή 28Δεκεμβρίουείναι:

Μουσική επιμέλεια musicclub 105,8 fm

10:30  Στα «Καλούδια του Κάστρου»: Παιχνίδι «Κουτάλα»- Η συγγραφέας Αργυρώ Παπαδάκη αφηγείται διαδραστικά έναν από τους επτά περιπετειακούς μύθους του ομώνυμου παραμυθιού.

11:00 Κεντρική Σκηνή: Θεατρική παράσταση «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κ. Ντίκενς από το ΚΔΑΠ Ασιτών σε διδασκαλία Αντώνη Διαμαντή.

17:00 Κεντρική Σκηνή: Παιδική θεατρική παράσταση από τη χορωδία Μαλεβιζίου. 17:30 Στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη»: Σύλλογος Μικρασιατών «Άγιος Πολύκαρπος»- Σεμινάριο Μακραμέ.

17:30  Στα «Καλούδια του Κάστρου»: Παιχνίδι «Κουτάλα»- Η συγγραφέας Αργυρώ Παπαδάκη αφηγείται διαδραστικά έναν από τους επτά περιπετειακούς μύθους του ομώνυμου παραμυθιού.

18:00 Η εταιρεία Nature’sGold προσφέρει ζεστό αφέψημα από κρητικά βότανα.

18:30  Στα «Καλούδια του Κάστρου»: Παρασκευή μπουγάτσας από τις «Φιλοσοφίες». 19:00 Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης με καλαντιστάδες από τους «Κρείττονες» τραγουδούν τα παραδοσιακά κάλαντα στην πόλη και στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο».

20:00ΚεντρικήΣκηνή: «The Music of Crete Revisited».

Συντελεστές: Μαρία Κριτσωτάκη, Δημήτρης Στεφανάκης, Αντώνης Τσικανδηλάκης, Δημήτρης Νεονάκης, Γιάννης Ηλιάκης.