Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου – Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» τηνΤετάρτη 12Δεκεμβρίου

Μία Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα δώσει το διεθνούς φήμης φωνητικό σύνολο «Intercanto» με μαέστρο τον LeonardSopi και πιανίστα  τον Μανόλη Κανάκκη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου  είναι:

Μουσική επιμέλεια Alpha News 106,2 fm.

17:30 Στα «Καλούδια του Κάστρου»:  Ο Σύλλογος Μικρασιατών «Άγιος Πολύκαρπος» παρασκευάζει το παραδοσιακό ανατολίτικο γλύκισμα «Κιουνεφέ».

17:30Στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη»: Η Σχολή Παραδοσιακών Τεχνών «Κρείττονες»: μιλά για τα παραδοσιακά φαγητά και τα γλυκά των εορτών και για τον Χοίρο. Στολίζει κουκουνάρια και ρόδια και ο καθένας παίρνει, φεύγοντας το δικό του για να το δώσει σε κάποιον που αγαπάει.

 19:30  Κεντρική Σκηνή:  «Μουσικά ταξίδια με μία βάρκα στο σπίτι» με τον Λεωνίδα Μαριδάκη.

 

 

Facebook: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

twitter: @XrKastro

instagram: xristougenniatikokastro

youtube: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ – https://www.youtube.com/watch?v=wr8wvO2oeHs

e-mails: xristougenniatikokastro@hotmail.com

xristougenniatikokastro@gmail.com