Σπυράκη: Ετοιμη για πρόταση μομφής η ΝΔ για τη συμφωνία των Πρεσπών -Κάθε βουλευτής θα υπόλογος στη συνείδησή του

4
ÓõíÝíôåõîç ôýðïõ, áðü ôçí åêðñüóùðï ôýðïõ ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò, Ìáñßá ÓðõñÜêç(öùôü) êáé ôïõò ôïìåÜñ÷åò Åóùôåñéêþí, ÌÜêç Âïñßäç êáé Äéêáéïóýíçò, Íßêï Ðáíáãéùôüðïõëï ãéá ôçí õðüèåóç Íovartis, ìåôÜ êáé ôçí ðñüôáóç ôçò êõâåñíçôéêÞò ðëåéïøçößáò ãéá óýóôáóç ðñïêáôáñêôéêÞò åðéôñïðÞò, ôçí Ôñßôç 13 Öåâñïõáñßïõ 2018. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

«Όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα είναι στο τραπέζι. Είμαστε εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών. Έχουμε πει ότι βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα. Όταν η συμφωνία έρθει προς ψήφιση στη Βουλή, ο κάθε βουλευτής θα αναμετρηθεί με τη συνείδησή του», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η Μαρία Σπυράκη κατ’ αυτόν τον τρόπο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ αυξάνεται η πίεση προς τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

«Το Ποτάμι είναι άλλο κόμμα. Εμείς είμαστε υπόλογοι για τους βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη μας. Η Νέα Δημοκρατία δεν κάνει παζάρια. Ταχθήκαμε κατά της συμφωνία των Πρεσπών. Σεβόμαστε την αυτονομία κάθε κόμματος να αποφασίσει. Η συμφωνία θα κριθεί από τον έναν προς έναν βουλευτή. Κάθε βουλευτής θα είναι υπόλογος στη συνείδησή του», επεσήμανε η κ. Σπυράκη, με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα και τη στάση του Ποταμιού στη συμφωνία των Πρεσπών.

Πηγή:  iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook