Με 10 μετάλλια επέστρεψε στην Κρήτη ο αθλητικός σύλλογος «HUNG GAR KUNG –FU Ηρακλείου» που συμμετείχε στο 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κίνα με την στήριξη της Περιφέρειας

3

Με 10 μετάλλια επέστρεψε στην Κρήτη ο αθλητικός σύλλογος «HUNG GAR  KUNG –FU Ηρακλείου» που συμμετείχε με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στο 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ««HUNG GAR KUNG –FU FOSAN»  που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Κίνα.

Οι διακριθέντες αθλητές με επικεφαλής τον προπονητή Κώστα Κυριακάκη επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη προκειμένου να ευχαριστήσουν την Περιφέρεια για την στήριξη που παρείχε για την συμμετοχή της ομάδας στους διεθνείς αγώνες. Ειδικότερα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκαν στη Περιφέρεια παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη,  ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κυριακάκης ο οποίος στους αγώνες πήρε ένα χρυσό και τρία ασημένια μετάλλια (δεύτερος στη γενική κατάταξη), ο Ράλλης Σταμπουλής που έλαβε ένα ασημένιο δύο χάλκινα, ο Γιάννης Κυριακάκης που έλαβε ένα χρυσό και ένα ασημένιο, ο Ιδομενέας Κυριακάκης ένα χρυσό και η Μαρίνα Πιτροπάκη που ήρθε πέμπτη στη γενική κατάταξη γυναικών.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης που συνεχάρη τον προπονητή και τους αθλητές ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει διαχρονικά τα αθλητικά σωματεία σε όλο το νησί που προάγουν τον αθλητισμό και παρακινούν την νεολαία μας να ασχοληθούν με αυτόν. Από την πλευρά τους προπονητής και  αθλητές ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη για την στήριξη, του απένειμαν τιμητική πλακέτα.

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook