Προβολή Του Ντοκιμαντέρ «JANE»του National Geographic

36

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
«JANE»ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC
ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00
FRIDAY, MARCH 30th, starting at 7pm

National Geographic Jane Goodall’s Roots&Shoots Greece Dr. Jane Goodall

ΤΖΕΪΝ: Ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του 2017-2018. Η ζωή και το έργο της διενθούς φήμης πρωτευοντολόγου και πρέσβειρας ειρήνης του ΟΗΕ, δρ. Τζέιν Γκούντολ (Dr. Jane Goodall), έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε κάθε γωνία του πλανήτη. Οι ανακαλύψεις της τάραξαν τα νερά της επιστημονικής κοινότητας και άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ανθρώπινο είδος. Υπό την σκηνοθεσία του Brett Morgen και με μουσική του Philip Glass η ταινία περιλαμβάνει αυθεντικό υλικό από τις πρώτες ημέρες της Τζέιν Γκούντολ στην Τανζανία.
Μπορείτε να δείτε το ντοκιμαντέρ ΤΖΕΪΝ (#JANE) στη μεγάλη οθόνη την Παρασκευή, 30 Μαρτίου στις 7μμ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Kρήτης (Ηράκλειο, Κρήτη).
Tην προβολή θα εισηγηθούν ο Δρ. Μωυσής Μυλωνάς (Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης) και η Άννα Κατωγυρίτη (διευθύντρια του Jane Goodall’s R&S Greece). Μετά το τέλος της ταινίας οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις.
H εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τους: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης, National Geographic Ελλάδας και Jane Goodall’s R&S Greece

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook