Ποια τα χρώματα που έκλεψαν την παράσταση στα fashion shows ανά το κόσμο, για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2018! by Nektarios Vazakopoylos!

68

Εδώ και αρκετό καιρό,έχουν φυσικά ολοκληρωθεί όλα τα μεγάλα fashion shows που αναφέρονται στη σεζόν που διανύουμε.

Όπως κάθε φορά, μελετάμε βλέπουμε,τα trends και τα χρώματα στις πασαρέλες για να καταλήξουμε κι εμείς με την σειρά μας πια θα φορεθούν περισσότερο. Ένα λοιπόν βασικό στοιχείο που είδαμε για φέτος να πρωτοπορεί ήταν αυτό του αγαπημένου μας μπλε,το μπλε όμως σε όλες του τις αποχρώσεις,όπως γαλάζιο, baby blue,navy blue, σιελ,το χρώμα της θάλασσας.

Το πορτοκάλι, λατρέψαμε σε πολλά σύνολα, είναι έντονο, φωτεινό για τις πιο τολμηρές. Βεβαίως το κόκκινο,της φωτιάς ντύνει μοναδικά υπέροχα outfits,από ρούχα, παπούτσια,αλλά κι αξεσουάρ. Επίσης λατρέψαμε τα παλ χρώματα όπως σιελ, ροζ, βεραμαν, λιλά,σε κουστούμια, ταγιέρ, φορέματα, παντελόνια κυρίως τώρα την άνοιξη νομίζω είναι η ιδανική επιλογή.

Το κίτρινο,μας χαρίζει εκτυφλωτικά looks βάζοντας δόσεις ζωντάνιας και χαράς σε κάθε σας εμφάνιση.Το φούξια, δυνατό χρώμα κι αυτό άκρος εντυπωσιακό το είδαμε σε αέρινα μάξι φορέματα, ανδρόγυνα κουστούμια, πενσιλ φούστες κυρίως το καλοκαίρι σε μαυρισμένες επιδερμίδες είναι υπέροχη επιλογή αγαπημένες μου φίλες.

Και θα κλείσω βεβαίως με το βασιλιά των χρωμάτων το λευκό και το μαύρο,τόσο αγαπημένα και διαχρονικά,κάθε σεζόν είναι φαβορί,πάντα στην μόδα να λανσάρεται από τους σχεδιαστές σε όμορφες δημιουργίες τους,αλλά και σε υπέροχα παπούτσια κι αξεσουάρ.

Βάλτε χρώμα λοιπόν ήρθε η κατάλληλη εποχή και εντυπωσιάστε χρωματικά με υπέροχα looks!!

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook